![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3523
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Emre Aktaş'tan mesajlar..
Geçen sezon sürekli olarak transfer gündeminde yer alan ve yeniden Adanaspor' dönen Emre Aktaş önemli açıklamalarda bulundu, taraftara mesaj yolladı. Menajerler kafamı karıştırdı" İlk olarak geçen sezon yaşananları anlatan Emre Aktaş sezon içinde menajerlerin sürekli olarak transfer konusunu gündeme getirdiğini belirterek "Geçen sene menajerler kafamı karıştırdılar. Buda performansımı çok etkiledi. Sevenlerimi üzdüm ve o yüzden kötü bir sezon geçirdim. Saha içinde yeterli kadar faydalı olamadım. Gündemde hep transfer vardı" dedi. Gitseydim Adanaspor karlı çıkmayacaktı" Ankaragücü’ne imza atmasına rağmen neden geri döndüğü konusunda açıklamalarda yapan golcü futbolcu "Bu sezon başında çok transfer teklifleri aldım. Fakat gittiğimde Adanaspor bundan karlı çıkmayacaktı. Başkanım Bayram Akgül bana verdiği sözü tuttu ve transferime izin verdi. Ama beni buralara getiren takımımın pazara kazanamayacağı için geri döndüm. Sonuçta burası da büyük camia ve şampiyonluğa oynuyor. Bu sezon yepyeni bir Emre olacak" şeklinde konuştu. Bu sezon kendimi ispatlayacağım" Yeni sezonun kendisi açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Emre "Bu sezonda bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Kendimi ispatlamam için büyük bir fırsatım var. Hatalarımdan ders çıkardım. Kafam çok rahat. Sadece turuncu beyazlı formayı giymek ve şampiyonluk yaşamak istiyorum. Antrenmanlarda çok çalışıyorum ve ligin başlamasını bekliyorum" dedi. Kimin oynayacağına hocamız karar verecek" Takımda birbirinden önemli oyuncular bulunduğuna dikkat çeken genç futbolcu "Bu sezon forma aslanın ağzında. Kötü oynadığım an biliyorum ki yedek kalacağım. O yüzden her maç iyi oynamak ve gol atmak zorundayım. Hocamız Ekrem Al’ın takımda kalması da büyük avantaj. Geçen sezonda takımı iyi tanıyor ve başarımızda büyük pay sahibi oldu. Kim oynarsa oynasın takım için elinden geleni yapacaktır" ifadesini kullandı. Adanaspor ciddiyeti elden bırakmıyor Adanaspor, Kartepe kampında hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere çalışan takımda teknik direktör Ekrem Al, kondisyon arttırıcı çalışmalara devam ederken, dar alanda top kapma ve orta sahada topu çabuk rakip yarı alana taşımaya yönelik antrenmanlar yaptırıyor. Tendon bölgesinde ağrılar bulunan Cemre Atmaca, günü dinlenerek geçirirken diğer sakat futbolcuların tedavisi ise devam ediyor. "Adanaspor kalesi gollere kapalı" Adanaspor’da bu sezon hazırlık kampına 4 kaleci katılırken Tolgahan, Zülküf, Savaş ve Yaşar kaleci antrenörü İsmail Aydoğdu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Objektiflere poz veren file bekçileri rakip forvetlere de göz dağı verdiler. Tolgahan: "Adanaspor kalesi emin ellerde" Takımın ikinci kaptanı Tolgahan Acar yeni sezonda takımda yer alan bütün kalecilerin birbirinden yetenekli olduğunu söyleyerek "Kim oynarsa oynasın üzerine düşeni yapacaktır" dedi. Her mevkide olduğu gibi kalede de yaş ortalamasının düştüğünü söyleyen Tolgahan "Her antrenmanda çalışmalarımız aynı ciddiyetle devam ediyor. Hocamız İsmail Aydoğdu’da bilgi birikimlerini bizlere aktarıyor. Aramıza yeni katılan Zülküf ve Savaş da birbirinden yetenekli kaleciler. Yaşar’ın da performansı artıyor. Adanaspor kalesi emin ellerde. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadesini kullandı. Otokoç'tan örnek davranış Adanaspor'da kombine bilet satışları devam ediyor. Otokoç firmasının Muhasebe Müdürü Vacit Pınarbaşı önderliğinde bugün 33 maraton kombine bileti satıldı. Otokoç firması 5 maraton kombine alırken, Muhasebe Müdürü Vacit Pınarbaşı da 3 maraton kombine bileti aldı. Vacit Pınarbaşı'nın organizasyonuyla ayrıca 25 maraton kombine bilet daha satıldı. Tüm Adanasporluları göreve çağıran Vacit Pınarbaşı, "25-30 kişi veya firmalar bu şekilde hareket edebilirse en azından maraton kombineyi bitirme başarısı gösterebiliriz. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'e yardımcı olmamız gerekiyor. Burada maraton kombine bilet alan arkadaşlarımızın bazıları inanın ki 600 TL kazanıyorlar ve bu paranın üçte birini kombine bilete verdiler. Herkes böyle düşünür ve Adanaspor'a katkı koyarsa başarının geleceğine inanıyorum" dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|