![]() |
|
Güvenlik/Antivirüs Programları bölümü |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 21 Thanked 36 Times in 23 Posts
Üye No: 37169
İtibar Gücü: 2313
Rep Puanı : 68799
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() nod 32 son 5 yılın dünya antivirüs programı birincisi!!!
NOD 32 Download: http://rapidshare.com/files/141325718/nentenst.rar Evet arkadaşlar bu demo surum ben bu demoyu full yapacak fixed crack i vermeyi unuttum onuda burda vereyim NOD 32 FİX Crcak: http://rapidshare.com/files/10582500...nsane.rar.html Kurulumu once nod 32 yi kuruyosunuz kurulum bitince dikkat edin ve restart a ayarlı olan işareti later a ayarlayın yani hemen yeniden başlatmayın Daha sonra bu fixed crack i kurun ve onun kurulumu bitince yeniden başlatın... arkadaşlar bu setuptır ve hşifre falan istemez ayrıca full dür kurulumunda hiç bir ayarını oynamadan next next deyin ben 2 yıldır nod 32 yi kullanıyorum en kucuk bir kasma yoktur ve bütün sürücüleri 30 dk. gibi kısa bir sürede tarar günde ortalama 5 uptade yapar(otomatik) kurunca hemen siz bi update yapın yaklaşık 5Mb lık bi update olacak (bu versiyonun piyasaya sürümünden sonra su ana kadar olusan virüs çeşitlerine karsı yapılan antivirüs uzantılar)... ayrıca kullanımıda çok PRATİK |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 54 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 5322
İtibar Gücü: 1423
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() crack yok dostum yaa..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 26 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 22672
İtibar Gücü: 1356
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() selam arkadas krack dosyasini bir daha yüklesen dosya silinmis galiba.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|