![]() |
|
Windows işletim sistemleri Windows ile ilgili sorunlar ve çözümleri.. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 29 Thanked 22 Times in 16 Posts
Üye No: 4123
İtibar Gücü: 1492
Rep Puanı : 1117
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 2.3 GB MD5: 5E0836A2B670FA5F9DA4726BD0795B45 SHA-1: 1B9DD4D398549B430D8B757B2EC2586E6A18E290 Lix.in Korumalı Yepyeni Linkler.. Ultimate Dışında [Starter, Home Basic, Home Premium, Professional] Gibi Kurulum İçin Lütfen Devamını Okuyunuz... ![]() Windows 7 imajındaki tüm sürümlerin açılması (Resimli Anlatım) Ultra ISO Premium LİNKS Ultra ISO Premium İNDİR / DOWNLOAD 1) UltraISO programımızı açalım.Dosya > Aç ile Windows 7 imajını gösterelim. ![]() ![]() 2) Sources klasöründeki "ei.cfg" dosyasını silelim. ![]() 3) Dosya > Farklı Kaydet diyerek yeni oluşturduğumuz dosyayı kaydedelim veya direk DVD'ye yazdırmak istersek, ![]() Araçlar > CD imajı yazdır diyerek derlememizi DVD'ye yazdırabiliriz. Sıfırdan Windows 7 kurulumu (Resimli Anlatım) Windows 7 kurulumuna başlamadan önce DVD mizi sürücüye yerleştirelim. Ardından Bios'unuzun boot seçeneklerinden "first device boot" sekmesini "CD-ROM" seçelim ve kaydedip çıkalım.. Bilgisayarınız otomatik olarak cd'den başlayacak ve dosyaları yüklemeye başlayacaktır. Bu biraz zaman alabilir sabırlı olun. Resimli Anlatım Gif Olarak Hazırlanmıştır... ![]() Lix.in download Link Windows 7 İndirmek İçin TIKLA / DOWNLOAD Lix.in Sitesinden nasıl download yapılır Neden lix.in? Dosyalarımızın uzun süre silinmemesi için. 1) Bize verilen Lix.in sayfasını açıyoruz. 2) Açılan sayfadaki harfleri kutucuğa giriyoruz ve "continue" butonuna tıklıyoruz. ![]() 3)Linklerin olduğu sayfa açılıyor.Buradan dosyalarımızı indirebilirsiniz. (UYARI: En alttaki iki tuşa girmemenizi öneririz.Başka siteye yönlendirir.) ![]() WİNDOWS 7 GÜNCELLEMELERİ Buraya TIKLA Ve İndir / DOWNLOAD Aktivasyon İçin ![]() AKTİVASYON DOWNLOAD LİNKS Buraya TIKLA Ve İndir / DOWNLOAD |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|