![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() YAĞMUR VE SEN
ne zaman bu şehre yağmur yağsa, sen gelirsin aklıma çünkü yağmuru çok severdin. artık bende seviyorum yağmurları çünkü her yağmur damlası seni getirir aklıma ve her damla gözlerimden akan damlalar gibi yitik, çaresiz beni görenler"erkeklerde ağlarmı"diyo gökyüzü bile ağlıyo bn nasl ağlamıyım sana teklif ettiğm günü hatırlarmısın aylardan nisandı. ve gökyüzü sanki ağlıyordu yağmur yağıyordu sanki bu aşkın sonunu biliyormuş gibi bir gün ayrılacağımızı biliyormuş gibiydi gökyüzü ve yağmur yağıyordu üzerimize sanki avuçlarım yanıyordu. damlalar üzerime bir kor parçası gibi vuruyordu ve rüzgar kulağımıza aşkımızı fısıldıyordu artık yağmurlar kadar rüzgarlarıda seviyorum. ama inanıyorum ki; bir gün yağmurlar seni bana getirecek ve rüzgarlar tekrar aşkımızı fısıldayacak ve ben her yağmurlu gecede seni bekliyor olacağım Yakup GÜRPINAR
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu yağmur... Bu yağmur... Bu kıldan ince, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 08:49 AM |
Önce bir yağmur bir yağmur iki gözüm... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 03:28 PM |
Bu Yağmur | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:13 PM |
Yağmur Yağmur Yağ Üstüme | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 04:43 PM |
Yağmur | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 04:26 PM |