![]() |
|
Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
İtibar Gücü: 1129
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiç ummadığın resimlerde bulursun
En olasılıksız insanı Koşarsın savaşmaya yeni umutlarla Elmacıkların kızarır Göz ucu kırpışlarında Bir başkadır benim memleketim Diyebilirsin yeryüzüne Ve simalar çizersin gökyüzüne Oysa simalar düşmüştür içine Sevebilmek için her gün öldürsün Yeniden yarattığın sevdiğini Seversin de sonra ama Alışkanlık olmuştur sevmek senin için Hücrelerini sevgiye bağımlı bırakmış kalırsın Su, oksijen gibi Ey hayat kendimi mi kandırdım ne Bilmediğim bir şeyi nasıl açıklayayım şimdi Ama sonu kesin ve geri dönüşümsüzdür Katmer tadı yoktur artık dudakların Fıstık yeşili gözlerin nerede Yanlış mıydı tanıdığım Cingar çıkaran sen değil miydin Her sevişmemizde Akşamları ağlar mısın yoksa karanlık duvarlara Ah civcivim benim Odanda santim santim ölçülebilseydim keşke Belki yoktur çaresi ayrılığın ama Seninle beraber ağlardım mesela Yedi ceddine küfrederdim o serserinin Hiç bitmeyen gülüşünü yansıtan Aynan olamam mesela Zira o kadar gülemiyorum ben Bilmem biraz daha zaman olsaydı mesela Seninle denizin dinginliğinde Kana kana ‘sen’ içerdim Seyyah olmak isterdim ya da Seni saklardım bavuluma Ben bile bulamazdım Sen varken yok olan sevinç ve kederlere ne oldu da Sen yokken dert yanıyorlar bana Kızıl dereli dansları yapardık seninle Çıplak vücutlarda Sen yokken içim bir alev ki sorma. Ah ulan Hayyam! Uzat şarabından bir yudum Otur şöyle yanıma İki çift lafım var sana Hani biz yok dünya yok Ben varken koskoca bir evreni kaybetmişim İçimdeki kara delikler büyürken git gide Alman’ım kaba sakallım sen söyle bari Ben istemedikçe kimse dokunamazdı bana Ne istediğimi biliyor musun şimdi, Gözyaşlarımla çizmek ayrılığın resmini Sen varken seni özlüyordum Her an gidebilirmiş gibi Ama farklı bu defa, bu defa Gittiğini sende biliyorsun. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|