www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Her Telden > Güncel Haberler ve Olaylar > Yurttan Haberler

Yurttan Haberler Yurttan Haberler Bu Bölümümüzde.

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-11-2010, 03:54 PM   #1
`~fRedoRe.~ Esat`
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 101077
İtibar Gücü: 1119
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : `~fRedoRe.~ Esat` is on a distinguished road
Varsayılan Şampiyonluk mezar taşını değiştirdi

Bursaspor'un şampiyonluğu, 4 sene önce hayatını kaybeden fanatik bir taraftarın mezar taşının değişmesine neden oldu

11 Haziran 2010 - 14:03 Yazı Boyutu:

47 yıl sonra yakaladığı başarıyı şampiyonluk ile taçlandıran Bursaspor'un 43 yaşındaki taraftarı Erkan Kentsü ilginç bir olaya imza attı.

4 yıl önce yitirdiği babası Erol Kentsü ve dayısı Ömer Şenişler'in Merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Pınarbaşı Mezarlığı'ndaki mezar taşlarını şampiyonluğun ardından değiştirdi.

Kentsü, babasının mezar taşına, "Babacığım hayalimizdi gerçek oldu. Ruhunuz huzura erdi. Ötelerde keyfini çıkarın. Bursaspor şampiyon", kuyumcu olan dayısı Ömer Şenişler'in mezarına da, "Dayıcığım ömrünün 60 yılını mesleğine aşık geçiren sen bile bu teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizin kaç ayar, kaç karat ettiğini eminim bilemezdin. Sen de sevin ve mutlu ol. Bursaspor şampiyon" yazdırdı.

Bursaspor forması giyerek mezarlığı ziyaret eden Erkan Kentsü, "Onlar senelerce Bursaspor aşkıyla hizmet verdiler. ama Bursaspor'un şampiyonluğunu göremediler. Ben de onları mutlu etmek için mezar taşlarına bu yazıları yazdırmayı uygun gördüm" dedi.

EESSAATT

Cs v1.5 OnLinee (:

Maçç

Adammısın Adam oLduqunu Göster !
ÇocukLuk Yapma. !!!

www.Cakal.net (: Biz Burdayiz

`~fRedoRe.~ Esat` çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:39 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.