www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Spor > Futbol > Türkiye 2. & 3.Ligi

Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz.

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-11-2010, 05:20 PM   #1
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3523
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute
Varsayılan Rahman'dan mesaj var..

Şanssız bir sakatlık geçiren Adanaspor'un genç yeteneği Rahman Oğuz Kobya, geçen yıl verdikleri şampiyonluk sözünü tutamadıkları için burukluk yaşadıklarını söyleyerek taraftarlardan özür diledi.

Trabzonspor'un gelecek için düşündüğü yetenekli oyunculardan biri olan ve geçtiğimiz sezon Adanspor teknik direktörü Ekrem Al'ın büyük ısrarla kadroya dahil ettirdiği Rahman Oğuz Kobya, yeni sezon öncesi turuncu beyazlı taraftarlara mesaj gönderdi.

"3-4 HAFTA GEREKEBİLİR"
Sakatlığının şu anda iyi olduğunu ve günden güne iyiye gittiğini söyleyen Rahman Oğuz Kobya, sakatlığından fazla birşeyin kalmadığını, sakatlığının düzeldiğini hatta kampta takımla birlikte koşulara başlayacağını ifade etti.

Sakatlıktan sonraki dönemi iyi geçirmeye çalıştığını anlatan Rahman, sahalara döndükten sonra eski formunu yakalamak için uğraşacağını bunun içinde 3-4 maç zaman gerekibeleceğini, eski formunu yakalamak içinde elinden geleni yapacağını söyledi.

"POZİSYON YOKKEN SAKATLANDIM"
Adanaspor'un sakatlıklardan dolayı büyük bir şansızlık yakaladığına dikkat çeken Rahman Oğuz Kobya, "Emrah Bedir de sakatlandı. O da çok yetenekli ve iyi bir oyuncu. Yaşadıklarımız tamamen kısmetsizlikti. Benim sakatlandığım pozisyon olmayacak bir pozisyondu. Tekme gelir sakatlanırsınız kabul edersiniz ve üzülürsünüz. Olmayacak bir pozisyonda sakatlandığım için üzülüyorum. Bu konuda Adanaspor'un şansızlığı olduğu gerçek. Genel anlamda zaten 13-14 oyuncu ile oynadık. Sakatlıklar, cezalılar nedeniyle ligi 13-14 kişiyle tamamladık. Kısıtlı kadroya rağmen elde ettiğimiz başarı büyük bir başarıdır.İnşaallah bu sakatlıklar son olur" dedi..

KARABÜK'ÜN YAPTIĞINI YAPACAĞIZ
Büyük hedeflerle Adanaspor'a geldiğini ve taraftara verdikleri şampiyonluk sözünü gerçekleştiremedikleri için üzgün olduğunu ve bundan dolayı da taraftardan özür dileyen Rahman, "Gerçi şansız bir sakatlık yaşadım. İnşaallah o sözü bu sene tutacağız. Adanaspor büyük bir camia. Şampiyonluğu hakediyor ve Süper Lige yakışır. Takımımız çok gençti, bu takımın böyle bir başarı elde edeceğini hiçkimse tahmin bile edemiyordu. İnşaallah takım olarak bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Karabükspor'un yaptığını yapacağız ve ilk ikiden lige çıkacağız" diye konuştu..

BANK ASYA'DA OYNAMAK ZEVKLİ
2009-2010 sezonunun kısmen kendi açısından iyi geçtiğini belirten genç oyuncu, tam tecrübeli olmadığı ligde 3-5 hafta zorluk çektiğini, ortama, kulübe ve lige alıştıktan sonra iyi bir sezon geçirdiğine inandığını vurguladı.

"Sakatlık olmasaydı çok daha iyi olacaktı" diyen Rahman, yeni sezonda Adanaspor taraftarlarının daha iyi bir Rahman izleyeceklerinin mesajını verdi. Bank Asya 1. Ligi'nde oynamanın daha zevkli olduğunu söyleyen Rahman, "2.Lig B Kategorisi'nde kuvvete dayalı futbol oynanıyor ama burada tekniğe dayanlı oyun daha heyecan verici" dedi.

YENSEK DE YENİLSEK DE...
Adanaspor taraftarlarına da önemli mesajlar veren Rahman şöyle konuştu: "Bizi desteklemeye devam etsinler. Geçen sezon tutamadığımız bir söz var. Onun burukluğunu yaşıyorum. Artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Herkesten geçen yıl için birkez daha özür diliyorum. Bu sene bu sözü tutacağız. Bize inansınlar. Buca ve Karabük maçlarındaki gibi stadı doldursunlar. Emin olsunlar ki bu takım ilk ikiden çıkacak hatta Karabük'ün yaptığını biz yapacağız ve açık ara çıkacağız. Sadece bizi desteklesinler, bize her zaman güvensinler. Yensek de yenilsek de her zaman yanımızda olsunlar. Biz bunu istiyoruz."

MİLLİ TAKIM HOŞ BİR DUYGU
Son olarak Milli takıma yükselmesi konusunda da değerlendirmeler yapan Rahman, milli takımda oynamanın askerlik gibi bir görev olduğuna dikkat çekti ve "Milli takım herkesin tatması gereken bir duygu. Hoş bir görev. Benim için öncelikli olarak kendi kulübümde oynamak hedefim. Okan'a ve milli takımdaki arkadaşlarıma da anlatıyorum. Kendi takımında oynamak çok önemli. Kendi takımında oynamadıktan sonra Milli takımda oynasan bile sana katkı sağlamıyor. Zaten kendi takımında oynarsan ve herşeyini verirsen bir şekilde A, Ümit veya Genç Milli takıma kadar yükselebiliyorsun" dedi..

Harun Kaya'yı kaybettik
Adanaspor'un unutulmaz futbolcularından olan Harun Kaya, 1969-70 yılında Galatasaray'dan Antrenör Bülent Eken tarafından Adanaspor'a transfer oldu. 1972-73 sezonunda Adanaspor'un 2.Lig'den 1.Lige çıkan kadrosunda yer almıştı. Daha sonra Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Harun Kaya İstanbul'da yaşıyordu. Dün ikindi namazına mütabiken Kağıthane Ulucami de kılınan namaz ile toprağa verildi.
styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:59 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.