![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1727
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Filler Üzerine
Her milletten öğrencilere hayvanlarla ilgili ödev vermişler ve ''Filler üzerine yazın'' demişler. Herkes birşey yazmış, Fransızlar : Fillerde cinsel yaşam Çinliler : Fil pişirmenin bin yolu Etiyoplalılar : Bir fille bin kişi nasıl doyar? İngilizler : Safaride fil avlama teknikleri Almanlar : Filler ve fillerin Alman dil ve kültürüne etkileri İranlılar : Filler çarşafa nasıl sokulur? Amerikalılar : Daha büyük ve görkemli fil nasıl yetiştirilir? Japonlar : Daha küçük ve daha ucuz fil nasıl yetiştirilir? Yahudiler : Filler en pahalı ve en kârlı nasıl satılır? Brezilyalılar : Fillerle karnavalda samba yapma metodları Ve Türkler : Ne olacak bu fillerin hali?
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eline saglık güzel olmuş ben en çok şunları begendim
Alıntı:
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() E tabi farklılık olacak o kadar
![]() Konu içinizi dökün bölümünden komik fıkralar bölümüne taşınmıştır. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ülke ülkE Polis ArabaLarı ! | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 7 | 01-11-2008 06:46 PM |
Aşkım ve Ülke | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 10:52 AM |
ÜLke Karıştı ßee... | *puMa* | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-02-2007 06:42 PM |
İnternet sansürcüsü 13 ülke | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-09-2006 01:50 PM |
Dünyayı Hiç Uzaydan Şehir Şehir Ülke Ülke Seyrettinizmi? (Kendi Uploadım) | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-17-2006 04:02 PM |