![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Yağmurları bekleme yeter dön artık Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakta rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakta sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen Aklıma düşen sen her yağmurda Aklımda bir başka sen oluşuyor Çıktığım yağmur dualarında. Bırakta dualarım günahlarım için olsun |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Damla damla akıyorsun gözlerimden | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 08:06 PM |
Damla damla aktın gözlerimden | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2008 06:46 PM |
Damla damla olup yine | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:57 PM |
Senin için ağlayan her dizemi astım damla damla | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 12:36 PM |
04/13/07 - Çiftçi'ye damla damla müjde | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-17-2007 12:12 PM |