![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bugün
Gönlüm yine yorgun bedenim firarda Zamanı derdime ilaç zannettim Meğer çilem daha yeni başlamış İnan ki bir tanem yeni fark ettim Geçmeyen günlerim zehir zemberek Dikenler üstünde uyur gibiyim Gönül gül bağında kaktüs dikeni Isırgan otunda zehir gibiyim Gözlerim kızarmış bak ağlamaktan Sakiler derdime çare değil ki Bir lisan düşüyor dudaklarımdan Bir tercüman bulsan ne fark eder ki, Sevgi bağlarında bülbül gibiyim Ahu zar eyleyip öttüm bir zaman Bülbül gülü görmüş terk etmiş bağı Yardan ayrı kaldım uzun bir zaman Sevda dedikleri kuru bir çalı Meyvesiz ağacın ne olur karı Aşık gibi değil gerçek sev beni Gerçek sevgilere sitem kar oldum Tövbe ettim artık sevmeye canım Bu konuda inan kesin kararım Ben sevgiyi bir Allah ta ararım Ondan gayrı sevgi bulamadım ben Hüseyin Çelik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bugün hüzün, bugün hüsran ve bugün sensizlik çökerken içime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 05:24 PM |
Dün ve Bugün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2008 08:48 AM |
Bugün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:23 PM |
O Gün Bugün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 05:40 PM |
Bugün... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-24-2006 02:48 PM |