www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-31-2006, 08:32 PM   #1
Angel of death
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1668
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi : Angel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond repute

Vücut ölçüleri çok önemli olmayan ancak boyu 170 cm den uzun olmayan,Baktığımm zaman mutlu olacağım , vücudunda taşıdığı alet ve ekipmanları tüm fonksiyonlarıyla kullanabilen, özellikle ve özellikle kontürlü cep telefonu kullanmayan bilumum kontür taleplerinde bulunmayan,Telefonumu çaldırıp kapatmayan ve kredi kartının ne anlam ifade ettiğini bilmeyen, seyahat engeli olmayaN, BEN ÖZGÜRÜM ilkesini kendisine yakıştırmış ,başı hiç ağrımayan, 5 ayda bir malum günü olan veya hiç olmayan, hamile kalma gibi hobileri olmayan, kendisini leyleklerin getirdiğine inanan, Eli tutulunca nikah gününü kararlaştırma ve gelinlik beðenme gibi psikolojik sorunları olmayan, Adana ilinden olmayan hatta hiç gitmemiş olan, yalan söylemesini becerebilen, söylediğim yalanlara inanmış takliti yapma yeteneğine sahip maddi sorunu olmayan, olgun, ( 18-48 yaş Arası ) bişiy aranıyor, 1 yıl daha aranacaktır bulamazsam ne yapıyım aya çıkıp orada arayacağım, Bilim dergilerinde orada olduğu yazıyor.. Çok þeymi istedim )

Bacaklarina kadar düsük belli kot giyipte ustundekini çekistire çekistire belini kapamaya çalisan, cani istemediginde telefonu açmayan, 'Ben aricam seni' deyip aramayan, 6 kilo makyaj yapip kendini güzel sanan, sömürücü, aç, kevase, tutuk zekalı, çikarci, isi dusmedikçe aramayan, numaradan aglayan, saf ve masum rolü yapan, ayni anda 2-3 erkekten hoslanip hepsine taviz veren, amelelerle takilip kendini bişey sanan, terkedilince köpek olup yalvaran-oysaki sevilseydi köpek edip yalvartacak olan kafasi çalismayipta çok konusunca zeki olundugunu zanneden, araba yada motor görünce agzının suları akan hatunlar da uzak dursun...........
Old 05-31-2006, 08:46 PM   #2
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3262
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

bu ilani kim vermis acaba )

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı