![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Wilson adinda birinin civi fabrikasi vardir ve reklama ihtiyaci vardir. Pazarlamaci bir arkadasi ile konusurken arkadasi "Wilson Civileri" diye bir reklam ayarlayabilecegini ifade eder.
"Bana bir hafta ver" der arkadasi, "sana bir kasetle donecegim" Bir hafta sonra pazarlama uzmani Wilson'u gormeye gelir. Kaseti videoya koyar ve calistirir.Romali bir asker Isa'yi Carmiha civilemekle mesgul, Yuzunu kamereya cevirir ve "Wilson civileri kullanin, onlar herseyi tasirlar" der Wilson cilgina doner ve bagirir "Senin problemin ne? Bunu asla TVde gostermezler, Sana ikinci bir sans veriyorum, ama kesinlikle Romalilarin Isa'yi carmiha germesi gibi seyler istemiyorum" Ikinci hafta pazarlamaci elinde baska bir kasetle gelir, Yine kaseti videoya koyar ve calistirir. Bu sefer kamera Romanin disindan merkeze dogru yakinlasir ve carmiha asili Isa'nin onunde durur. Romali bir asker yukari bakar ve "Wilson civileri, herseyi tasir" der. Wilson kendini tutar bu sefer. "Sen beni anlamiyorsun, Carmihta bir Isa istemiyorum. Sana son sans veriyorum bir hafta icinde yayinlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum" Bir hafta daha gecer. Wilson sabirsizca beklemektedir. Pazarlama uzmani yeni kasetiyle gelir. Saclari uzamis, ciplak bir adam nefes nefese kosmaktadir. Bir duzine romali asker de pesinden kovalamaktadir. Tepenin basina gelirler ve askerlerden biri kameralardan birine donerek: "Keske Wilson civileri kullansaydik!"
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1710
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
|
![]() saol kardeş. güzel paylaşım.
selametle..
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 53 Thanked 20 Times in 11 Posts
Üye No: 5844
İtibar Gücü: 1542
Rep Puanı : 1277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywalllah ..güsel paylasim
n3iriyi cuma muçe n3aşa exti (gördünmü kardeşim nasıl gökyüzüne çıktın) hus mik trağodasen ham gzalepes (şimdi kim şarkılar söyleyecek bu yollarda..!) Güle güle Lazi Bere, kardeşimizdin kardeşimizsin kardeşiniz, sonsuza kadar.. -Trabzonspor bir "yol"dur.. -Peki bu "yol" nereye gider? -Hiçbiryere gitmez.."O" bir duruş biçimidir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() gusel paylasımmmmmmmmm
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11489
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 170
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() müthiş yaa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1943
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() yabancilarda fikralarinda peygamberlerini konu edebiliyorlar her halde, bu fikrada olsa biz isayi peygamber olarak kabul ettigimiz icin komik bulmadim.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çivi Çıkar İzi Kalır | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-06-2008 08:03 PM |
PC'nize çivi çakın ! 2 Ağustos | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2008 03:39 PM |
Yuttuğu çivi altı ay sonra farkedildi 27 Haziran | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 02:53 PM |
Boyadığı Duvara Çivi Çakan Eşini Hastanelik Etti 23 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 08:21 AM |
Riva'ya çivi bile çakılamıyor | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-13-2007 09:57 PM |