![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2033
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() TÜRKÇE ADI: Transamerika ÜLKE: ABD TÜRÜ: Macera / Komedi / Dram YÖNETMENİ: Duncan Tucker SÜRE: 103 dakika YAPIM YILI: 2005 SENARYO: Duncan Tucker MÜZİK: David Mansfield OYNAYANLAR: Felicity Huffman, Kevin Zegers, Fionnula Flanagan, Elizabeth Peña, Graham Greene FİLMİN KONUSU: Son ameliyatına birkaç gün kala transseksüel Bree (doğum adıyla Stanley), hayatında erkek olarak girdiği tek cinsel ilişkinin ürünü olan oğlu tarafından telefonla aranır. Oğlu hapishanededir ve birisinin onu çıkarması gerekmektedir. Bree konuyu hemen geçiştirerek telefonu kapatır. Ancak psikiyatrı buna izin vermez, erkek geçmişinin son cilvesiyle yüzleşmeden ameliyat olmasını uygun bulmaz. Psikiyatrı ameliyatı için gereken imzayı atmadan önce bu yolculuğu ona şart koşar. İsteksiz ve sinirli bir şekilde Los Angelas'dan New York'a gidip yeni tanıştığı oğlu Toby'i bir dolar ödeyerek hapisten çıkaran Bree'nin tek amacı bu yakışıklı, kokain problemi olan çocuğu üvey babasına teslim edip yoluna devam etmektir. Toby ise Kiliseler Birliği'nden geldiğini öğrendiği bu iyi yürekli Hıristiyan kadınla Los Angelas'a film endüstrisinin kalbine doğru yola çıkmak ister. Arabayla doğudan batıya doğru Amerika'yı bir ucundan diğer ucuna takip eden yolculuğa çıktıklarında başlarına beklenmedik olaylar gelecektir __________________
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Munich(DVDScr)2005-The Matador(DVDRip)2005-Proof(DVDScr)2005-Gattaca(DVDRip)-Barfuss | astra06 | Yabancı Film | 4 | 08-20-2006 02:55 AM |
Dear Frankie 2004-Almost Famous 2000-Geisha 2005-Transamerica 2005-Game 6 2005 | astra06 | Yabancı Film | 1 | 08-19-2006 04:30 AM |
McAfee.VirusScan.2005.(v9.0).&.McAfee.Personal.Fir ewall.Plus.2005.(v6.0).rar | jackal | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-28-2005 09:26 AM |