www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-13-2006, 11:14 AM   #1
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2106
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute

EN SİHİRLİ İKİ SÖZCÜK
Yaşamımızı sürdürebilmemiz için ihtiyacımız olan en önemli şeylerden biri sevgi. Sevgiyi ifadenin en iyi yolu da iki sözcük ... Seni Seviyorum.. Ama bir türlü rahatça çıkmaz ağzımızdan. Peki neden?
Sürekli birilerini sevme ihtiyacı duyarız. Sevildiğimizi duyabilmek, başka bir biçimiyle de ‘’onay’’ almak için elimizden geleni yaparız. Sonra da ‘’Bu kadar sevdiğim bir insan, bana nasıl böyle bir kötülük yapar’’ diye haksızlığa uğradığımızda acılar içinde kıvranırız. Her insanın sevgiliye, sevildiğini hissetmeye ihtiyacı vardır. Sevgilisi tarafından eşi, annesi,babası, kardeşleri, iş arkadaşları ve çevresinde önemsediği insanlar tarafından sevildiğini hisseden kişi nasıl da ayaklarının üzerinde güçlü durur.
Bana sevdiğini söyle!
Kadınlar durmadan tekrarlanmasını isterler sevgi sözcüklerinin. Erkekler de kadınların ağzından bolca duyarlar bu sözcükleri. Kadınlar her seni seviyorum dediğinde ‘’ Sen de beni seviyor musun? ’’ sorusunun yanıtını da almak ister. Bu kendilerini güvenmediklerinden, karşılarındaki kişinin onları sevip sevmediğini kontrol etmek ya da sevdiğini bilmediklerinden değildir.
Yalnızca ‘’Hayatımdan memnunum, senin de memnun olmanı istiyorum ve elimden geleni yapıyorum’’ un cevabını alabilmek içindir.
Sevgine ihtiyacım var!
Kadınların nasıl yetiştirildiğini bir düşünün. Aileyi memnun etme, hayaller, aileyi memnun etme, çocukları sevme, koruma, bolca fedakarlık, fedakarlık... Tamam erkekler de bu ‘’memnun etme’’ lerle yetişiyor ama onlar ‘’maddi memnuniyetler’’ aşılanarak büyüyorlar. Kadınların ihtiyaçlarını karşıladıkları ölçüde sevgililerinden de emin olunmasını bekliyorlar. Bu onların sevgilerinin kanıtı haline geliyor. Ah bir bilseler insanın sevildiğini duymak ya da birini sevdiğini söylemek kadar ihtiyaç duyduğu başka şey olmadığını...
‘’Sana sevdiğimi göstermek daha çok hoşuma gidiyor.’’ Bu da erkeklerin ağzından sıkça duyulan bir cümle. Sevgiyi duymak kadar hissetmek de önemli . Ama o sihirli iki sözcük var ya, dünyaya bedel geliyor insana. Stresli, yorucu bir günün ardından ya da hayatımızda her şey yolunda giderken gönderilen bir öpücük, size sarılması yanında, gözlerinizin ta içine bakarak ‘’ Seni seviyorum’’ demesini istemez miydiniz.?
İstediğim gibi davranmıyor
Bambaşka iki kişilik farklı hayatlar... Bir araya gelip, uzlaşmak o kadar kolay mı? Doğrularınız arasında ortayı bulmak olduğu gibi, günahıyla sevabıyla kabul etmek... Zor,çok zor... Birini sevdiğimizde, onun kendi hayatına dair, bizim pek de görmek istemediğimiz huyları davranışları biçimleriyle bizi nasıl da huzursuz eder. Asla onun da kendisine ait bir dünyası olduğunu kabul edemeyiz. Her şeyi kendi açımızdan düşünür, ‘’Ben bu durumda öyle yapardım’’ der onu suçlarız. Sıklıkla da onda gördüğümüz hatalar zaten bizde var olanların yansımalarıdır. Karşımızdaki kişi aracılığıyla kendimizi eleştiririz. Başkalarında kusur bulmak ne kadar da kolay değil mi? Kendimize olan güvenimiz azaldığı ölçüde, mükemmel bir ilişki arayışımız da artar. Çünkü böylece mükemmel bir insan seçerek kendimize olan güvenimizi telafi yoluna gideriz. Aslında mükemmel gördüğümüz biri tarafından seçilmek içindir bütün yapılan.

HayaTTa BüTün Gün Ne keLimeler Sarf eDiyoruz bir Düşünün.

İki güzel keLimeyi söylemek çok mu zor? SENİ SEVİYORUM.

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-13-2006, 11:31 AM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

farklı bir açıdan bakalım olaya cepte para yok sana değil seni seviyorum ölüyorum desem değişirmi!!!

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-26-2006, 10:42 PM   #3
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2208
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys
farklı bir açıdan bakalım olaya cepte para yok sana değil seni seviyorum ölüyorum desem değişirmi!!!
arkadaşın dediği çook mantıklı
Old 07-26-2006, 08:18 PM   #4
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Teşekkürler...
Old 07-26-2006, 10:57 PM   #5
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1941
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Tesekkürler paylasimin icin.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-15-2006, 01:34 PM   #6
LoRd_AyTaC
Daimi Üye

LoRd_AyTaC Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 10920
İtibar Gücü: 1495
Rep Puanı : 1557
Rep Derecesi : LoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant futureLoRd_AyTaC has a brilliant future

evet para olana herşey olmayana hiçbirşey bu paranınnnn icat edeni...
herşeyi bu para mahvederrrr
LoRd_AyTaC çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-15-2006, 04:01 PM   #7
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

paylasım ıcın saoll
Old 08-15-2006, 06:30 PM   #8
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2466
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

sağolasın.
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-09-2006, 08:50 PM   #9
barangencal
Banned

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 17873
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : barangencal is on a distinguished roadbarangencal is on a distinguished road

saolasın eyvallah
barangencal çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı