![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1763
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeni transferimiz Brezilyalı Marcio Nobre, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın için 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
İmza törenine İkinci Başkanımız Murat Aksu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Eren de katıldı. Murat Aksu yaptığı açıklamada, "Yeni bir transfer daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Diğer kulübü ile 30 Haziran'a kadar sözleşmesi olduğu için basın önünde sözleşmesine bugün imza atabiliyoruz. 2,5 sene sadece Türkiye liginde 46 gol, genelde ise 60 gol kaydetmiş ve attığı gollerle kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Fazlasını Beşiktaş'ta göstereceğini umut ediyoruz. Beşiktaş Camiası'na bu transferin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Brezilyalı golcümüz Nobre ise, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Büyük taraftarı olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. 2,5 sene rakip takımda oynamama rağmen, buraya şampiyonluğa oynayan bir takım olduğu için, şampiyon olmak için geldim. Kontrat sürecim çok profesyonelce gerçekleşti. Beşiktaş benim Fenerbahçe ile olan kontrat sürecime çok saygılı yaklaştı. Bana olan güveni biliyorum. Bu güveni karşılıksız çıkarmamak için daha iyi çalışıp bunu üst düzeye çıkartmak istiyorum." İmza sonrasında Nobre, 11 numaralı isminin yazılı olduğu forma ile basın mensuplarına poz verdi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 98 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 9447
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() inşallah ilk golü fenere atar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15506
İtibar Gücü: 1399
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() hayırlı olsun bakalım
![]() |
#4 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hayırlı olsun demekten başka bişey denilemeyek gibi
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() haırlı olsun kardeşlerim bir gs li olarak
![]()
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() +yorum yok+
hayırlısı olsunnn !!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eskişehirspor, Milan ile kardeşliğe imza attı.. | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 04-30-2010 10:03 PM |
Isaac ve Ferhat Manisa'ya imza attı! | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 07-15-2009 12:16 AM |
Hidayet deli paraya imza attı. | LoRd_AyTaC | Basketbol | 0 | 07-06-2009 11:58 AM |
'Yılın Koçu' 4 yıllık imza attı | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-23-2007 03:37 PM |