![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1748
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İLK HEDİYEMİZ YOLDA !
Sevgili Dostlarım Sürprizlerle geçen yoğun bir lig sezonu ve hemen ardından yaşadığımız kısa tatil sonrası, yeniden futbol dolu günlere geri döndük. Fransa kampımız oldukça neşeli, verimli fakat bir o kadar da yorucu geçiyor. Çoğu zamanda günde üç antrenman yapıyor ve yeni sezon için enerji ve kondisyon depoluyoruz. Uzun süredir sizlere bu satırlardan seslenmek istiyordum ancak bir türlü fırsat bulup bunu gerçekleştiremiyordum. Biraz önce de bahsettiğim gibi Fransa kampı oldukça yorucu geçmesine rağmen, fedakârlık yapıp siteme de vakit ayırabildim. Ligler başlamadan bir çekiliş yapıp fan kulüp toplantısı da yapmayı planlıyorum. Böylece sizlere daha yakın olabileceğim. Sitemde de yeni sezonla ufak tefek bir takım değişiklikler yapacağım. Her şeyin ötesinde forum bölümüne daha sık girip en azından haftada bir de olsa sorularınızı yanıtlamaya gayret edeceğim. Yürekten bağlı olduğum siyah beyazlı renklere profesyonel manada da 2010 yılına kadar beni bağlayacak olan imzayı attım. Bu formayı taşıdığım için kendimle gurur duyuyorum. Çok mutluyum ve takımın artık tecrübelileri arasında da yer aldığım için onurluyum. Kafam çok rahat her şey Karakartalımın başarısı için. Her şey o büyük amaç için. Hiç şüphe yok ki, bu sezon geçtiğimiz sezondan daha ilginç bir sezon olacak. Büyük Beşiktaşımız, siz taraftarlarımızın da desteği ile, gerek yüzüncü yılını kutlayan Fenerbahçe’yi ve gerekse de geçtiğimiz senenin şampiyonu Galatasaray’ı geride bırak 3 yıl aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Yeni transferlerle birlikte iyice kuvvetlenen kadromuz, bunu başarabilecek bir güçte. Önümüzde ilk hedef olarak Süper Kupa bulunuyor. Frankfurt’ta Türk futbolseverlerini çok güzel bir maç bekliyor. İlk ciddi sınavımızı Galatasaray karşısında vereceğiz. Bu sene ilk defa düzenlenen ve büyük ilgi göreceğini düşündüğüm Süper Kupa’yı müzemize götürerek, taraftarlarımıza ilk hediyemizi vereceğiz. Bayraklarınız hazır mı? Onları sakladığınız yerden çıkarın. Başta İstanbul’u ve Tüm Türkiye’yi ardından da Avrupa’yı Siyah – Beyaz bayraklarla donatmaya hazır olun! En kısa zamanda görüşmek umuduyla sizleri çok seviyorum. İBRAHİM TORAMAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1521
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sağolasın inşallah YER SİYAH GÖK BEYAZ OLUR BU SEZON
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywallah toraman seviyoruz seni bee !!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İbrahim Toraman CSKA Moskova'ya... | Mp4cu | Beşiktaş | 3 | 11-18-2009 05:32 PM |
İbrahim Toraman havuzda çalışıyor | Author41 | Beşiktaş | 0 | 06-21-2009 11:16 AM |
İbrahim Toraman sakatlandı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2006 09:51 AM |
İbrahim Toraman ve Bobo seferberliği | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-23-2006 11:42 PM |
İbrahim Toraman özür diledi | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-27-2006 07:24 PM |