www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-12-2006, 02:08 PM   #1
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2058
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

Afacan çocuğun doğum günüdür ve annesinden bir kırmızı bisiklet ister.
Annesi ona bisikleti hakketmediğini ve tanrıya suçlarını itiraf ettiği bi mektup yazmasını söyler. Çocuk odasına gider ve başlar yazmaya,
- Tanrım beni hep yalan söylediğim için affedin. söz veriyorum bi daha olmayacak. Bugün benim dogumgünüm ve sizden kırmızı bir bisiklet istiyorum...
Çocuk mektubu yırtar atar çünkü günahları o kadarcık değildir.
İkinci mektubu yazmaya karar verir,
- Tanrım beni hep yalan söylediğim için ve annemi hiç dinlemediğim için affedin. bi daha olmayacak söz veriyorum. Bugün benim dogumgünüm sizden kırmızı bir bisiklet istiyorum...
Ve bu mektubu da yırtar çünkü bunlar da islediği bütün günahlar değildir. Ve baslar üçüncü mektuba. Yine olmaz ve afacan çocuk başka bir yol denemek için annesinden izin alır ve kiliseye gider. Bunu gören annesi çok sevinir ve yaramaz oğlunun akıllandığını sanır.Küçük çocuk kilisede gider Meryem annenin heykelinin yanına ve sağa sola baktıktan sonra onu çantasına koyar ve eve götürür. Evde yine odasına çıkar ve tanrıya son mektubunu yazar,
- bana kırmızı bisikleti al, anan elimde rehin, onu bir daha göremeyebilirsin..:-)

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-12-2006, 11:47 PM   #2
Dağıstanlı
Daimi Üye

Dağıstanlı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 10379
İtibar Gücü: 1512
Rep Puanı : 1150
Rep Derecesi : Dağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to all

işte çocuk aklı ne olacak sağol güzelmiş

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı