www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-15-2006, 07:27 PM   #1
KaRaYeL
ÇaKaL Üye

KaRaYeL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 49
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1883
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi : KaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond repute
Thumbs up [15.07.2006 19:19]İÇİŞlerİ Bakani Aksu:"" TerÖrle Kİmse Bİr Yere Varilamaz..""

İstanbul (AA) - İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Bitlis'te 5 askerin şehit edilmesini lanetleyerek, ''Terör ve şiddetle dünyanın hiçbir yerinde bir yere varmak mümkün olmamıştır, ülkemizde de olmayacaktır'' dedi.

Bakan Aksu, Esenkent Jandarma Karakolu'nun açılışını yaptı. Aksu, bu hizmetin, jandarma ve mahalli idare işbirliğinin güzel bir örneği olduğunu belirterek, vatandaşa daha iyi güvenlik hizmetini verilmesini sağlayacak yeni binanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Huzur ve güvenliği temin edilmiş ortamda yaşama arzusunun en temel haklardan biri olduğuna işaret eden Aksu, bunu temin etmenin devletin görevleri arasında yer aldığını kaydetti.

Önceki gün Bitlis'te yola döşenen mayın nedeniyle 5 askerin şehit olduğunu hatırlatan Aksu, şöyle devam etti:

''Bu zalim olayı şiddetle lanetliyorum. Terör ve şiddetle dünyanın hiçbir yerinde bir yere varmak mümkün olmamıştır, ülkemizde de olmayacaktır. Hainler bilmelidir ki bu saldırılar güvenlik kuvvetlerimizi asla yıldırmayacaktır. Her karış toprağı, aziz şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş olan bu vatanı bölmeye çalışanları kahraman güvenlik güçlerimiz şimdi olduğu gibi ileride de bertaraf edecek güçtedir.''

KaRaYeL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-15-2006, 07:32 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

hep aynı senaryo lanetliyorum ya bırakın laneti icraat yapında bu vatan evlatları artık ölmesin hep boş laflar üzülüyoruz falan tabi onların çocukları orda yapmıyor askerliği ölümü hisstemiyorlar burunlarında her an nerden geleceği belli olmayan ben şırnakta askerlik yaparken bi rtane zengin çocuğu yoktu onlar nerdeydi onlar batıda çünkü onlar ayrı insanlardı ben boş konuşan siyasetçileri lanetliyorum...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-15-2006, 07:35 PM   #3
aLeMDaR
Guest

Üye No:

paylaşım için saol
Old 07-15-2006, 07:39 PM   #4
KaRaYeL
ÇaKaL Üye

KaRaYeL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 49
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1883
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi : KaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys
hep aynı senaryo lanetliyorum ya bırakın laneti icraat yapında bu vatan evlatları artık ölmesin hep boş laflar üzülüyoruz falan tabi onların çocukları orda yapmıyor askerliği ölümü hisstemiyorlar burunlarında her an nerden geleceği belli olmayan ben şırnakta askerlik yaparken bi rtane zengin çocuğu yoktu onlar nerdeydi onlar batıda çünkü onlar ayrı insanlardı ben boş konuşan siyasetçileri lanetliyorum...
eyv kanka keşke herkes senin gibi düşünse..
KaRaYeL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı