![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 46 Thanked 111 Times in 68 Posts
Üye No: 4310
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bebek Nasıl Yapılır? [#4729]
Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi) "Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby, 6 yaşında) "Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" (Marie-Ann, 9 yaşında) "Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" (Paul, 6 yaşında) "Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" (Edward, 6 yaşında) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yaşında) "Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor" (Alistair, 9 yaşında) "Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.." (Peter, 9 yaşında) "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım" (Lyn, 9 yaşında) "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" (Francis, 7 yaşında) "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" (Paulette, 6 yaşında) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kanka Saol GÜzel Bİr Konu İŞlemİŞsİn Ama Esİmlerle Bİr Slayt OluŞturup Verseydİn Daha Çekİcİ Olurdu Yİnede Elİne Koluna SaĞlik...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
+8 MD NASIL YAPILIR bakında görün | EdONiSs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-23-2007 11:31 AM |
Modİfİye Nasil Yapilir....!!!!! | theBEST | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-06-2006 03:14 PM |
TEYEMMÜM NASIL YAPILIR? (Resimli) | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-27-2006 11:00 PM |
Bİlgİsayarda Yemek Nasil Yapilir | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 7 | 08-25-2006 12:22 AM |
Nasil Anİmasyon Yapilir | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-24-2006 02:20 AM |