![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Anelka teklifi doğruladı
Fenerbahçe'den ayrılması beklenen ve İngiltere'den birçok teklif alan Nicolas Anelka Fenerbahçe'ye benim için sadece Portsmouth teklifte bulundu açıklamasını yaptı Fenerbahçe'den ayrılması beklenen ve İngiltere'den birçok teklif alan Nicolas Anelka Fenerbahçe'ye benim için sadece Portsmouth teklifte bulundu açıklamasını yaptı. Anelka Portsmouth'un Fenerbahçe'ye kendisi için 12 milyon Euro önerdiğini ifade etti. Şampiyonlar Ligi'nde bir takımda oynamak istediğini söyleyen Fransız futbolcu 'Eğer onlar beni istemezse yapacağım birşey yok" açıklamasını yaptı. L'Equipe Gazetesine konuşan Anelka "Teknik direktör Harry Redknapp ile uzun süreden beri telefonla konuşuyorum. Beni çok iyi tanıyor. Onunla çalışmak isterim. Eğer Portsmouth'a gidersem elimden gelenin en iyisini yaparım" dedi. Daha önce Premier Ligde forma giydiği Manchester City'de 46 gol atan Anelka Bolton Wanderers ve Blackburn Rovers'ın menajerlerinin kendisini sık sık aradıklarını da doğruladı. Kaynak: superspor.com |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu iş çok karıştı walla...FB için en hayırlısı neyse inşallah o olur.
Saol paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() teşekkürler FENERBAHÇEMİZ için hayırlısı olur inş.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Juventus teklifi doğruladı | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2007 05:57 PM |
Juventus teklifi doğruladı | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2007 02:20 PM |
Başkan doğruladı! | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-12-2007 12:25 PM |
Knicks, Grunwald İle İlgilendiğini Doğruladı../21eylül | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-21-2006 05:20 PM |
AK gizli cezaevlerini doğruladı | System666 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 02-08-2006 08:38 PM |