![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() senden çocuğum olsun istiyorum aysel
-ben de senden arabam olsun istiyorum ama hala tık yok -taam lan kendi kendime yaparım ben çocuğu -senden çocuğum olsun istiyorum tarık -onu benim söylemem gerekiyordu yeşim -e be pezevnk yılardır niye söylemedin o zaman.. kötü kötü konuşturuyosun beni -senden çocuğum olsun istiyorum -ben de az evvel bi bardak su istemiştim ama daha getirmedin çiğdem. -önce çocuk sonra su ismail -lan deli karı şimdi çalışmalara başlasak, tohumun tutması, cenin in oluşması, gelişmesi, doğması 10 ayı bulur.. öldürcen mi lan beni susuzluktan -senden çocuğum olsun istiyorum özlem -bu cümleyi kaç kıza söyledin hilmi? -babası olduğum 6 çocuğun annesine söylemiştim -senden çocuğum olsun istiyorum -kaç kilo istersin cemal? istersen suyundan da koyayım, tam olsun -senden çocuğum olsun istiyorum belma -efendim -senden çocuğum olsun istiyorum dedim -pardon tanışıyor muyuz? -ayy çok özür dilerim, ben belma ile karıştırdım sizi.. özür dilerim.. ama sizden de bi çocuk yapabiliriz isterseniz.. -senden çocuğum olsun istiyorum gülşen -ben kısırım ali rıza -en azından bi deneseydik -olmuyo ali rıza olmuyo -lan bari ön sevişme yapsaydık.. alla allaa -senden çocuğum olsun istiyorum -buyur burda yapılmışı var.. zahmetsiz, uğraşmadan.. -nerden buldun lan bu bebeği -aynı cümleyi daha evvel de duymuştum.. ondan sonra nasıl olduysa bu oldu.. Senden Çocugum olsun istiyorum ama sevişmeden olsun istiyorum anlıyomusun beni ? (psikopatik senden çocuk sahibi olmak istiyorum... -hiç boşuna kasma kendini chuq ,o prezervatif takılacak işte o kadar -senden çocuğum istiyorum canım -peki devam et. -yapacak mısın -tek başına olmuyor demi.. -nasıl oluyor ki? hani leylek.şey.. -Allah seni bildiği gibi yapsın remzi.. -senden çocuğum olsun istiyorum -peki..bağlıyorum şu anda -nereye la? -çocuk yapım merkezine.. -Allah'ım..Neden bütün dengesizler beni buluyor -senden çocuğum olsun istiyorum -ne bu şimdi yeni moda mı -hayır doğa kanunu -kanunları sevmem ben..kendine köle arıyorsan başka kapıya -hay senin sosyalistliğinide.. -senden çocuğum istiyorum -bırak çocuğu, senden cacık bile olmaz murat.. -sendem çocuğum olsun istiyorum fevziye -tanrı ol dedi ve oldu -ulan hep dengesiz karılar beni buluyo -senden çocuğum olsun istiyorum rıfat -hah haaayy şekerim bende haydardan çocuğum olsun istiyorum ama olmuyo -rıfatt -lale den çocuğum olsun istiyorum hayriye -git laleye söyle lan ozaman salak banane senden çocuğum olsun istiyorum...adları .kız olursa dömbel erkek olursa ceyyar olsun.... --benden goca mocca ollmazz gadınnn .....bana hadım osman derler....olmazz olmazz senden çocuğum olsun istiyorum -yine hangi şarkıyı dinledin -hayır yaşam felsefem oldu.olgunlaşığ çoluk çocuğa karışmak -peki başka derdin varmı -var seni boşamak! -neden ki¿ -ne demiş sokrates.Karısı güzel olan koca,çirkin olan filozof olur -senden çocuğum olsun istiyorum -evlenmeden olmaz -peki evlenirsek kaçtane -performansına bağlı tabi -peki ben şimdiden çalışmaya başlayayım -iyi git! -senden çocuğum olsun istiyorum -ya ben? bana sordun mu bir kerede ha..hep sen..herşeyi sen istiyorsun..bıktım hayatımdan be..Allah'ım ölsemde kurtulsam.. -tamam kes lan!nerden açtım seni şimdi ------------------------------------------------------ GÜLÜNESİ BEDDUALAR --Kara yola gidesin(annem)bedduası tuttu,yıllarca Karayolları'nda futbol oynadım! --Gerdek gecende regl olasın! --Öldüğün gün ölüme çare buluna(met-üst) --Reha Muhtar'a konuk olasın! --Eksi karmalara gelesin! --Semranıma gelin olasın! --Allah tependen baksın!(anonim)bu ne ya! --Mermi manyağı olasın! --Adına anti-topikler açılsın.Maymuna dönesin! --Sahte rakıya kurban gidesin! --Evlenmeden olmazlara düşesin! --Orgazma hasret kalasın! --Issız bir adada kuşum Aydın la yalnız kalasın! --Uğur Dündar'ın gazabına uğrayasın! --zehir zıkkım olsun, sıçamıyasın, kabuz olasın emi |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kaçmak istiyorum senden uzaklara | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 12:45 PM |
Senden başka kimse bilmesin istiyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 06:28 PM |
( bir el istiyorum sadece beni saran, bir göz istiyorum ayni camdan içeri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:53 PM |
Senden bir sen daha istiyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-05-2008 01:11 PM |
canım çocuğum | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-20-2006 07:08 PM |