![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ:
10-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın) 8-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin) 7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak) 6-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) 4-Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor) 3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) 2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) 1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) -------------------------------------------------------------------------------- ERKEKLERİN KADINLARI REDDETME BAHANELERİ: 10-Seni kızkardeşim gibi severim(çirkinsin) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin) 8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin) 7-Hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin) 6-Bir başaksını seviyorum (çirkinsin) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin) 4-Sorun senden değil benden (çirkinsin) 3-Şu sıaralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) 2-Sözlüm var (çirkinsin) 1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin) --------------------------------------------------------------------------- KADIN NEDİR ? Kadınlar,hiç değişmeyen bir zevkin değişebilir araçlarıdır.-MARCEL PROUST Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-GOETHE Bir kadın otuz yaşına geldiğinde poposuyla yüzü arasında bir tercih yapmak zorundadır.-COCO CHANEL Eğer kadın iyi bir şey olsaydı Tanrı'nın da karısı olurdu.-SACHA GUITRY Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-SENECA Bir sevgilisi olan kadın melektir,iki sevgilisi olan kadın bir canavardır,üç sevgilisi olan kadın ise gerçek kadındır.-VICTOR HUGO Tüm kadınların serveti iki bacakları arasındadır.-HONORE DE BALZAC Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-FRIEDRICH NIETZSCHE Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Alıntı.. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
bu kısmını ben daha önce vermiştim kanka ama farklılıklar olduğu için bırakıorum konunu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() "İçinizi Dökün" bölümünden "Serbest Kürsi" ye taşınmıştır.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MSNde Foto Göndermeme Bahaneleri | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:46 PM |
Dersten Atilma Bahaneleri | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:45 PM |
MSNde Foto Göndermeme Bahaneleri | *puMa* | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2007 06:11 PM |
Kadin/Erkek Red Etme Bahaneleri | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-28-2006 10:19 PM |
Esnaf'ın Fiş Vermeme Bahaneleri | TiKkY_BoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2006 11:13 AM |