www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-02-2005, 10:51 AM   #1
NEONS
Banned

NEONS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 4310
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5560
Rep Derecesi : NEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond repute

Giyotin Fıkra No: 3776
Naziler bir ingiliz,bir Fransız ve temeli ölüm cezasına çarptırırlar.Askerler sorar:"beyler giyotinlemi ölmek istersiniz?Asılarak mı?kurşuna dizilerek mi?"ilk önce fransız yanıt verir:"Benim atalarım hep giyotinle öldüler bende giyotinle ölmek istiyorum."bunun üzerine Fransızı alıp kafasını yerleştirdikten sonra Giyotini bırakırlar,tam kafasına 2cm kala giyotin durur.Naziler hayret içindedirler."Bu adamda bir iş var"deyip fransızı serbest bırakırlar.Sıra ingilize gelmiştir.uyanık ingiliz Giyotinin bozulduğunu düşünür ve "Arkadaşlar asılarak ölmek çok kötü benide giyotinle öldürün"der.Aynı şekilde giyotin yine durur, onu da serbest bırakırlar sıra Temel`e gelmiştir;hemen atılır:"Arkadaşlar asılarak ölmek gerçekten çok kötü.Eee, zaten giyotin de çalışmıyor.En iyisi beni kurşuna dizin."
NEONS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı