www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-03-2005, 03:47 AM   #1
ebukassam
Guest

Üye No:

bu topicte herkesin (bayan ya da bay) onunla nasıl tanıştıgını, arkadaşlıgının ve ilerisinin nasıl geliştigini, teklif anını ve sözcükleri kısacası hikayesini anlatmasını rica ediyorum.

Güzel bir topic olur düşüncesindeyim....
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
Misyoner (12-03-2005), Spider (12-03-2005) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 12-03-2005, 08:10 PM   #2
Misyoner
Guest

Misyoner Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi : Misyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond repute

kankalar ben msn de tanışmıştım arkımle konuşuodum ben oyuna gırcem alsana brıı konuş dedı bır baktım kız(aynı şehırdeyız) baya sure arkı akldık dewamlı kavga ederdık ama sonradan hoşlanmaya başlayınca bırbırımızden teklıf etmeye karar verdım ve gene teklıfıde suratına edemedığım için msn de ettım))sonuç ayrıldık ama şimdı tekrardan başladık ve çok mutluyuz
Misyoner çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-03-2005, 08:54 PM   #3
trecy
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 10
İtibar Gücü: 2014
Rep Puanı : 50067
Rep Derecesi : trecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond repute

bende onunla bi forum sitesinde tanışmıştım. sonuçta görüştük ve birbirimizden hoşlendık ikimizinde istanbulda olması büyük bi şans oldu doğrusu. Aslında ilk zamanlar yadırgamıştım ama yaşı benden büyük diye zamanla laşıtım ve şimdi çoookk mutluyum. 5 aydır beraberiz
trecy çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-04-2005, 12:39 AM   #4
ebukassam
Guest

Üye No:

abi dikkat ettimde hep bi şekilde internet vasıta olmuş benımde öle aynı sizin gibi...iyiki şu ınternet varmış.ehehe
Old 12-15-2005, 11:00 AM   #5
slade23
Yeni Üye

slade23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 5193
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : slade23 will become famous soon enoughslade23 will become famous soon enough

dersanede tanıştık 20 aydan sonra ayrıldık ne güzel deil mi
slade23 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-30-2006, 02:14 AM   #6
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

ya benim internet vasıta direk vasıta olmadı ama internet cafemiz wardı o vasıta oldu
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-30-2006, 03:44 PM   #7
on7eylul
Guest

Üye No:

kaldırılmıştır

Son düzenleyen: on7eylul; 07-05-2006, 09:27 PM..
Old 01-31-2006, 03:20 AM   #8
trecy
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 10
İtibar Gücü: 2014
Rep Puanı : 50067
Rep Derecesi : trecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond repute

on7eylul valla çok duygulandım inşallah hiç ayrılmazsınız
BU KURALLARA UYMAYAN KİŞİLER HAKKINDA GEREKEN İŞLEM YAPILACAKTIR
trecy çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-31-2006, 10:40 AM   #9
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

biz ailece görüşüyoruz yıllardır.. ama benmde ilgim 2 yıldan beri war onuda takip ediyorum 2 yıldan beri çıktığı yok ki olsa kesin soler ama hep beraberiz sewgili gibi zaten.. en son ben açilmaya karar verdim işte bi akşam onlara oturmaya gittik biz ayrı odaya geçtik konuşuyoduk "sen mi soleyeceksin .. benmi soleyeyim sıkıldım ama artık" dedi ben tabi dumur oldum direq sonra soledim tabi sewiyom lahn seni dedim oda daha kibar olsana dedi sarıldık birbirimize vede hala beraberiz umarım allah bizide mutlu olan kımseyide ayırmasın beni bi kere kankamdan ayırdı zaten allahtan rahmet diliyorum kankamada burdan... neyse saygılar anlatan herkesin hikayesi güzelmiş..
Old 09-03-2006, 11:53 PM   #10
-eceee-
Yeni Üye

-eceee- Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 17681
İtibar Gücü: 1382
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : -eceee- is on a distinguished road

bizde msn de tanıştık önce tesadüf olarak sohbet odasında tanıştık sonrada msn adresi verdik felan işte...sonra hoşlandık birbirimizden tabi ben onun teklif etmesini bekledim (etmeseydi bile ben kesin ederdim:biggrin etti azcık nazdan sonra kabul ettik 1 yıl doldu ve hala birlikteyiz ama farklı şehirde olmamız biras zor ama katlanıyoz ve sabrediyoz ama arada bi o buraya yani hatay a gelio bende istanbul a gidiyom ailesiyle tanıştım ve yavaş yavaş ailelerde tanışıyo artık :biggrin: ooohhhhhhhh beeaa MUTLUYUM ARTIK

BuR@K
-eceee- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı