www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-11-2006, 03:55 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan Ölmeden salasını verdiler 11.08.2006 15:15

Ölmeden salasını verdiler 11.08.2006 15:15
BURSA (İHA) - Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, bir vatandaşın ölmeden salası okundu.

Cumhuriyet Caddesi'nde çay ocağı işletmeciliği yapan "Apranti Fuat" lakabı ile tanınan Fuat Bıçak, arkadaşlarının gazabına uğradı. Arkadaşları, muziplik olsun diye Bıçak'ın ölmeden evvel salasını verdirdi. Bıçak'ın vefatı, kısa sürede ilçeye yayıldı. Birçok seveni, baş sağlığı için Bıçak'ın evine akın ederken; yolda Bıçak'ı sağ görenler ise hortladı zannederek dehşete kapıldı.

Arkadaşlarının eşek şakası yüzünden zor anlar yaşayan Fuat Bıçak, "Beni görenler yüzüme dehşet içinde bakarlarken pek bir mana veremedim. Sonra işin aslını öğrendim. Bana ara sıra şaka yapıyorlardı ancak şakanın bu boyuta varacağını sanmıyordum. İş yerinde olmadığım bir anda arkadaşlarım aralarında anlaşarak, benim bile aklıma gelmeyecek şaka hazırlamışlar. Bir camiye gidip salamı okutmuşlar. Tanıyanlar, benim işyerimden hariç kardeşlerimin dükkanlarına da giderek başsağlığında bulunmuşlar. Gerçekten şok edici bir durum. Arkadaşlarım işi eşek şakasına çevirmişler. Hala olayın şokunu yaşıyorum" dedi.
Old 08-11-2006, 04:13 PM   #2
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2093
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute

Teşekkürler..

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-11-2006, 06:04 PM   #3
Cehennet
Banned

Cehennet Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 14628
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 267
Rep Derecesi : Cehennet has a spectacular aura aboutCehennet has a spectacular aura aboutCehennet has a spectacular aura about

ne adamlar var yaa ben bile bu kadarını yamazdım :biggrin:
Cehennet çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-11-2006, 07:44 PM   #4
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

kötü olsa gerek eve gidiyorsun millet toplanmış evde taziye var giriyorsun herkez kaçıyor hortladın diye saol niket

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-11-2006, 07:51 PM   #5
CollαтєяαL™
Forum Aşığı

CollαтєяαL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 202
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3269
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi : CollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond repute

ilginç yaaa
CollαтєяαL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı