![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 54 Thanked 35 Times in 20 Posts
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, Türkiye'ye gelmeyeceği yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, "Fenerbahçe ile 1 ay önce sözleşme imzaladım" dedi.
Sao Paulo’nun Internacional ile oynadığı Libertadores Kupası final maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Diego Lugano, Fenerbahçe ile 1 ay önce sözleşme imzaladığını ve bu transferden vazgeçmek gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Lugano, Fenerbahçe'ye transferi konusunda net bir açıklama yapmamasının tek nedeninin, Libertadores Kupası’nda Sao Paulo forması giymesinden kaynaklandığını söyledi. Uruguaylı futbolu, final maçına hazırlanırken, Fenerbahçe ile ilgili konuşmanın Sao Paulo'ya saygısızlık olacağını ifade ederek, "Fenerbahçe ile haftalar önce anlaşmıştım. Yöneticilere, Sao Paulo'nun Libertadores’te gideceği yere kadar forma giyemek istediğimi iletmiştim. Fenerbahçe de bu kararıma anlayış gösterdi" dedi. Uruguaylı futbolcu Lugano, Fenerbahçe’ye transfer olacağı için son derece mutlu olduğunu belirterek, Türkiye'nin en büyük takımına transfer olduğunu ve sarı-lacivertli forma ile başarılı olmak istediğini söyledi. Fenerbahçe'ye Güney Amerika'nin en büyük kupasını kaldırarak gitmeyi arzuladığını, ancak bunu başaramadığını ifade eden Lugano, “Üzüntülüyüm, ancak bu kulüpte büyük işler yaptım. Bundan sonra Fenerbahçe'nin başarısı için çalışacağım” dedi. İstanbul’da yabancılık çekmeyeceğine de değinen Lugano, teknik direktör Zico ve Brezilyalı futbolcular sayesinde takıma çabuk ısınacağına inandığını ifade etti. alıntı: ntvspor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() 2 lig 3 şap. ligi ön eleme oynadık ve bu oyuncu piyasada yok şam. ligene katılma şansımız azaldı bundan sonra gelse ne olacakki
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1787
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :