![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1758
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gökhan Yemek ısmarla
- Hadi len *Msn ini çalarım baq - Olm zorlamı ısmarlıcaz * Banane olm baq çalarım haa * Hee bilioz senin çalmanı. Fake mail mi yollıcan - Tüh bea *Kız Msn i versene -Ha? * Kız msn i diyom. Ver de konusak - Ne kızı olm * Türk kızı olsun - Ben şeymiyim olm bi git *Haa şeysin. Ya illaki gel çal msn imi al diyon haa - Ha? Al ekle ....... * Yetmez.. - Yuh Msn i veriyim oldugu gibi istersen * iyi fikir önceden nie gelmediki aklıma *ya abi bende çok hoş bi resim var görmek ister misin -yok saol almiim *valla çok hoş bi görsen -peki yolla (bi süre sonra) *resim çok hoşmuş -açtın mı abi *açtım tabii hem ilk kez uzantısı .exe olan bi resim gördüm -çocuk mu kandırıyon nan git işine *peki abi -(engelle) * Len Ospirik msn şifreni versene len -olm get manyakmısın msn şifremi nie verem * olm canım istedi hadi ver bakıiim bi kimler var sende kimler yok -olm get işine delirdin herhalde * bak Ospirik kızdırma beni zorla alırım haa -olm get sendenmi hacker olcak * olm bak sen beni bilmion ben kaç site hacklemiş adamım -getbeeeee * bittin olum sen 5 Dakka sonra - len Ospirik şifren bayaa kolaymış len *ne len şifrem? - işte bu ( 123456 ) *ana ite bak len hakkat örenmiş şifreyi ee dostum daha daha nasısın iyisin demi yarın çarşıya gidelim ben sana güzel bi döner ısmarlıyım haa yanındada kola ne dersin??? * Hacked By HacKer Osman - Bu ne hajım? * Hackledigim msn lere bunu yazcam nasıl hoş olmuşmu? - * Aslında şu 'a' ları biraz daha süslemeyi düşünüom - ei sen bilirsin * Olm ilgilensene biraz - Napiim olm boş iş * Yo yo italik yazsam daha iyi olur
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1787
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() güzeldi tşkler
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kızan hackerlerin yaptıkları [alıntı] | watican_666 | Eskiler (Arşiv) | 12 | 02-04-2008 09:03 PM |
MSN başında deprem muhabbeti | AokteN | Eskiler (Arşiv) | 5 | 11-21-2006 06:52 PM |
fransız muhabbeti | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-02-2006 07:24 PM |