![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerets: "Çok mutluyuz.."
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Şampiyonlar Ligi'ne kalmalarının takım için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu nedenle çok çok mutluyuz" dedi.. Belçikalı hoca, yönetim kurulu ile yapacakları toplantıda transferin de masaya yatırılacağını söyledi.. 23 Ağustos 2006, 23:20 Erik Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, oyunun ilk başlarında sinirli olduklarını ve iyi pas yapamadıklarını belirterek, ''Sonuçta golü attıktan sonra oyun teorikte bitti. Meslektaşımıza bu sezon başarılar diliyorum'' diye konuştu. Maçın devre arasında oyuncuları kart görmemeleri için uyardıklarını belirteren Gerets, bunun için dikkatli olmak zorunda kaldıklarını ve ilk maçtaki oyundaki anlayışı sürdürdüklerini söyledi. Gerets, ''Bu kadro, Şampiyonlar Ligi için yeterli mi?'' şeklindeki bir soru üzerine de, ''Yönetim kuruluyla toplantı yapacağız ve ilerideki hedefler belirlenirken, transfer konusunu da masaya yatırılacaktır'' dedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Kazandığımız için mutluyuz" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 09:19 PM |
Yakan: "Kupada oynamaktan dolayı mutluyuz" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-04-2006 06:09 PM |
Gerets: "Üzerimizde pozitif bir baskı hissediyoruz"[Video] | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-12-2006 11:23 AM |
Ertuğrul Sağlam: "Mutluyuz" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-27-2006 12:22 AM |