![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2356
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Inamoto İstanbul'da!
Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Japon futbolcu Junichi Inamoto, İstanbul'a geldi Japon futbolcu, İngiliz Hava Yolları'na ait bir uçakla öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelirken, kulüp yetkililerince karşılandı. Inamoto, havalimanında yaptığı açıklamada, "Türkiye'de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum ve bu beni mutlu ediyor" dedi. Inamoto, "Burada olmaktan son derece mutluyum. Galatasaray'ın Avrupa çapında çok büyük takım olduğunu biliyorum. Galatasaray'ın başarılı olması için üzerinde bir baskı olduğunu da biliyorum. Ben de elimden gelen katkıyı sağlayarak, takıma faydalı olmaya çalışacağım" diye konuştu. Japon futbolcu, bir soru üzerine de Galatasaray'ı canlı olarak seyretmediğini, ancak UEFA Kupası şampiyonluğu ve diğer başarılarını takip ettiğini sözlerine ekledi. 27 yaşında ve 1.81 metre boyundaki Inamoto, havalimanından, sağlık kontrolünden geçmek üzere Acıbadem Carousel Hastanesi'ne gitti.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sadece Inamoto | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-23-2006 02:02 PM |
Inamoto sahada | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-05-2006 10:54 PM |
Inamoto ilk idmanına çıktı! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2006 04:14 PM |
Inamoto bugün imzalıyor! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2006 09:58 AM |
Inamoto Galatasaray'da! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-31-2006 05:21 AM |