![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3041
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Formula 1’i bırakıp bırakmayacağı merakla beklenen Michael Schumacher bu kararı Pazar günü açıklayacağını belirtirken, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle ilginç diyaloglar yaşadı. İşte noktası virgülüne Schumi’nin dün Monza’da düzenlediği basın toplantısı
Önce Michael Schumacher sözü alıyor Schumi: Bir açıklama yapacağım öncellikle. Merakla beklenen kararımı Pazar günü yarıştan sonra vereceğim. O yüzden bu konuya ilişkin lütfen soru sormayın bana. Anlayışlı olacağınızı umjut ediyorum. BILD : Yani burada tüm sorulara cevap vermeyeceksiniz, ayrılma kararınızla ilgili ? Schumi sessiz kalmayı tercih ediyor. Soru: Formula 1 kariyeriniz bittikten sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? Schumi: Hiçbir zaman böyle bir planım olmadı. Düşünmedim. Herhalde işsiz kalırım. Schumi gülüyor. Soru: Hangisi daha zordu kararı vermek mi, yada sır olarak saklamak mı? Schumi: Hani anlayış gösterecektiniz Bu soru şimdi çok anlamsız. Soru: Bu kadar tantana yapılması işinizi engellemiyor mu? Schumi: Ben böyle şeylere ezelden beri alışığım zaten. Benim için rutin şeyler bunlar. Soru: Gidişat sizi mutlu etti mi? Schumi: Şampiyonluk sürecindeki ? Fragesteller: Hayır verdiğiniz kararla ilgili gidişattan bahsediyorum ? Schumi susuyor. Nächste Frage: Almanya için ne gibi artı ve eksileri olacak sizin çekilmeniz? Schumi: Bu sorunun cevabını bilmek zorunda mıyım ? Soruyu soran: Bence bunu cevaplamanız çok ilginç olurdu. Schumi yine susuyor. Sonra yine Schumi :İyi denemeydi. (Gülüyor) Son soru : İleride bu soru sorma toplantılarımız özleyecek misiniz ? Schumi yine sırıtıyor: Özlerim herhalde.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Hamburg'da kalacağım!" | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-01-2009 07:04 PM |
''İspanya'da kalacağım!'' | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 06-26-2009 09:58 PM |
Kalacağım | KaRamBoL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 03:08 PM |
'Kel kalacağım' kabusuna son | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 10:02 PM |
650 milyon Euro’luk Schumi işsiz kaldı / 25 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2006 01:49 AM |