www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-11-2006, 10:59 AM   #1
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute
Varsayılan Sağlam: "Bir adım daha ilerledik"

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, oynanan maçla ekip olma yolunda bir adım daha ilerlediklerini söyledi.

Sağlam, soyunma odalarında amaçlarına çok şiddetle inandıklarını ve bu inançla mükemmel oyun ortaya koyduklarını kaydetti.

Özellikle ilk 45 dakikada seyir zevki yüksek olan bir futbol ortaya konulduğunu ifade eden Sağlam, ''Bu maçta ekip olma yolunda bir adım daha ilerledik. Rakibin eksik kalmasından sonra biraz daha etkili olsaydık farkı arttırabilirdik'' dedi.

Sağlam, hakemlerin bir geçiş dönemi yaşadığını belirterek, buna rağmen hakem dörtlüsünün iyi bir yönetim sergilediğini söyledi.

-SİVASSPOR CEPHESİ-

Sivasspor Teknik Direktörü Carol Pecze, Konyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu, bu düşünceyle de oyuna iyi başladıklarını söyledi.

Duran toptan yedikleri bir golün düzenlerini bozduğunu ifade eden Pecze, ikinci yarıya da iyi başladıklarını, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

Eksik oyuncularına rağmen maçı bırakmadıklarını dile getiren Pecze, şunları kaydetti:

''Kaleci Petkoviç'in profesyonelliğe yakışmayan hareketi sonucu 8 kişi kaldık. Çabamız bu dakikadan sonrada sürdü. Ancak sonucu değiştiremedik. Profesyonel oyuncu hiçbir zaman kontrolünü kaybetmemeli. Bir anlık sinir, birçok şeye sebep olabilir. Oyuncular bundan sonra daha dikkatli olmalı.''

Pecze, maçın hakeminin Petkoviç'in atılması dışında diğer oyunculara kırmızı kart gösterirken aceleci davrandığını sözlerine ekledi.
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı