![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kral noktayı koydu!
![]() Kaptan Hakan Şükür, Bordeaux maçında oynamaması ile ilgili olarak çıkan haberler üzerine basın toplantısı düzenledi Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür, Bordeaux maçında oynamaması ile ilgili olarak gazetelerde çıkan haberler üzerine Forya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Kral basın toplantısında, “Son zamanlarda hakkımda çıkan spekülasyonlar için açıklama yapma gereği duydum." diyerek başladı. Hakan Şükür daha sonra, "Denizlispor maçı sonrası ve milli takımdan döndükten sonra aşırı yorgunluk ve iklim değişikliğinden sonra bir rahatsızlığa yakalandım. Denizlispor maçı öncesi bana tedavi uygulandı. Denizlipor maçında da aşırı sıcak havada oynayınca da vücudumun direnci kayboldu. Gribal enfeksiyona yakalandım. Bordeaux maçından 1 gün önce antrenmanlara çıktım ama vücudum bitkindi. Eric Gerets de bitkinliğim ve hasta olduğum için benim yerime hazır olan arkadaşımızı oynattı. Bende bu olayı çok normal karşılıyorum. Şuanda bile rahatsızlığım devam ediyor. Benim çok uzun zamandın beklediğim Şampiyonlar Liginin ilk maçında oynayamadım. Böyle bir şanssızlıktan dolayı Bordeaux maçında oynayamadım. Sizin yaptığınız bu yorumlarda da pek suçunuz yok. Çünkü benim maçada gelmemem gerekirdi. Maça gelip de oynamamam hakkında bir açıklama yapmamam benim hatam. Tabi bir hatada sizin varsayımlarla hareket ederek bu tür haberleri çıkardınız. Eric Gerets'in beni bu yüzden oynatmadığını belirtmek için bu açıklamayı yapma gereği duydum" dedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Canaydın noktayı koydu | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 12:05 PM |
Eller noktayı koydu! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2007 04:12 PM |
Polygon noktayı koydu.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-04-2007 09:30 PM |
Polat son noktayı koydu! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-12-2006 03:36 PM |
Noktayı koydu | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 04:45 PM |