![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 102 Thanked 107 Times in 58 Posts
Üye No: 11794
İtibar Gücü: 1540
Rep Puanı : 5598
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Edirne'de Atatürk büstüne boya döküldü, okul duvarlarına uygunsuz yazılar yazıldı.
Edirne'nin Havsa ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişilerce bir lise bahçesindeki Atatürk büstüne boya döküldü, okul duvarlarına uygunsuz yazılar yazıldı. Şehit Öğretmen Mehmet Birol Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, okulun duvar ve pencerelerine uygunsuz yazılar yazıldığını fark edince polise haber verdiler. Olay yerine gelen Havsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul bahçesindeki 20 farklı yere yazı yazıldığını ve bahçedeki Atatürk büstüne boya döküldüğünü belirledi. Okulun bahçesinde çok sayıda bira şişesi de bulan polisler, yazıların yazıldığı boyanın, ilçenin Sokullu İlköğretim Okulundan alındığını tespit etti. Öğretmenlerin görüşlerine başvuran emniyet yetkilileri, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kriminal Şube Müdürlüğünden de yardım isteyerek, olay yerinde ayrıntılı inceleme yaptı. Soruşturma sürdürülüyor.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() dahili bedhah.....!......çok cesursun ulan...!
bira şişeleri.... içki kötülüklerin anasıdır...o şişeleri al anana götür.....! o boyalı suyuda beraber....seni yıkasın...tam belli ol...pi... niyetine... yazılar...alnına yazılsın.....ben ak varken...karadan çıktım diye...
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1762
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
|
![]() şer........ler ne istediniz atamızdan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çorlu'da Türk bayrağına çirkin saldırı | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-15-2006 12:23 PM |
21-07-2006 09:43 Nene Hatun'a çirkin saldırı | RichPich | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2006 09:45 AM |
peygamber efendimize yapılan çirkin saldırı | alican56 | Eskiler (Arşiv) | 9 | 06-14-2006 09:46 AM |
Türk Bayrağı'na çirkin saldırı | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-08-2006 05:03 PM |
ATATÜRK büsütüne çirkin saldırı.....! | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2006 12:49 PM |