![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 102 Thanked 107 Times in 58 Posts
Üye No: 11794
İtibar Gücü: 1540
Rep Puanı : 5598
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Öğrencilere gönderdiği SMS’lerle irticai ve siyasi propaganda yapan öğretmene atama ödülü... Öğrencilerine gönderdiği SMS’lerle dini propaganda yaptığı ortaya çıkan edebiyat öğretmeni Tarık Sezai Karatepe’nin Çubuk İlçesi’ne atanması tepkilere neden oldu. CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş atama kararını ’kanserin yayılması’na benzeterek şunları söyledi: ÖZEL KALEMİ YAPSIN "Sincan’daki lisede öğrencileri bir siyasi partiye ve yan kuruluşu bir derneğe angaje etme derdine düşmüş bir öğretmeni alıp başka bir okula vermek, ’Buradaki öğrenciler bitti, şimdi git başta öğrencileri zehirle’ demek gibi bir şey. Böyle politikalarla yönetilen Türk eğitiminin gelecek nesilleri nereye götüreceği konusunda önemli endişeler taşıyorum. Sayın Bakan, bu kişinin cezayı hak edecek bir şey yapmadığını düşünüyorsa kendisine özel kalem müdürü olarak atamasını tavsiye ediyorum." SORUN ÇÖZÜLMEZ Eğitim-Sen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer, Karatepe gibi çok öğretmen olduğunun altını çizerek şöyle konuştu: "Görev yeri değişikliği sorunu çözmez. Bu şahsın gideceği yerde de aynı şeyleri tekrarlayacağını düşünüyorum."
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Taş Gibi Olgun Ve Dolgun Öğretmene Bayılıcaksınız - Kayja Kassin | vanvan1 | Adult eski arşiv | 0 | 12-08-2008 03:24 AM |
Bu Taş Gibi Mature Öğretmene Bayılıcaksınız - Felony Foreplay | vanvan1 | Adult eski arşiv | 0 | 12-08-2008 03:23 AM |
10 bin öğretmene müjde! 12 Eylül 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-12-2007 12:21 PM |
Öğretmene 'sıra dayağı' suçlaması / 26 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-26-2006 01:47 PM |
Yunan askerine suçüstü... 20 Eylül 2006 Çarşamba 02:32 | yunuss48 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-21-2006 10:58 AM |