www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2006, 02:45 PM   #1
lonely19
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 18427
İtibar Gücü: 1384
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : lonely19 is on a distinguished roadlonely19 is on a distinguished roadlonely19 is on a distinguished road
Exclamation O parayı hak etmeden gitmem!!!

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana 3 milyon 200 bin Euro aldığını belirten Fransız teknik adam, "Ben aldığım paranın hakkını sonuna kadar veririm. Takımı mutlaka başarıya taşıyacağım" dedi.

BEŞİKTAŞ’a Fortis Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazandırmasına rağmen, bu sezon ligde alınan 3 mağlubiyet nedeniyle kulüpteki geleceği tartışılan Jean Tigana, yönetime başarı sözü verdi. Siyah beyazlı takımı ligde de zirveye taşıyacağını iddia eden Fransız teknik adam, görevine sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Jean Tigana, önceki gün kulüp ikinci başkanı Murat Aksu, genel sekreter Kenan Öner ve menajer Ali Gültiken ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Özellikle Galatasaray yenilgisinden sonra aldığı eleştiriler nedeniyle oldukça sinirli olduğu gözlenen Tigana, "Galatasaray maçından sonra önüme çıkan bütün gazeteciler ’istifa edecek misin’ diye sordu. Ben gittiğim hiçbir takımdan kovulmadım. Savaşçı ve asla pes etmeyen bir yapım var. Ne taraftarların tepkisi, ne de medyada yapılan eleştiriler beni yıldıramaz. 6 maçta 3 yenilgi almamız normal değil. Bu bir gerçek. Ama ben bu takıma inanıyorum. Mutlaka başarılı olacağız" dedi.

Kadromuz çok iyi

Tigana, Beşiktaş’a geldiği günden bu yana 3 milyon 200 bin Euro aldığını hatırlatarak, "Bazıları bu paranın çok olduğunu düşünüyor. Böyle düşünenlere şunu söylemek istiyorum, ben aldığım paranın hakkını sonuna kadar veririm. Bu hep böyle olmuştur. Yine öyle olacak. O paranın hakkını vermeden gitmeyeceğim. Çok iyi bir kadrom var. Delgado, Ricardinho, Nobre, Koray ve Gökhan Zan gibi futbolcular Avrupa’nın büyük takımlarında bile yok. Kadro yönünden hiçbir sıkıntımız yok. Bizim ihtiyacımız olan şey zaman. Bu oyuncuların hepsi çok iyi ama çoğu ilk kez bir arada oynuyor. Takımı ve sistemi tanımaları için biraz zaman gerekiyor. Göreceksiniz, kısa bir süre içinde fırtına gibi esen bir takım olacağız" diye konuştu.

Taraftar bana inanıyor

Jean Tigana, Beşiktaş taraftarının da kendisine güvendiğini ve inandığını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "Karşılaştığım bütün taraftarlar bana güvendiklerini söylüyor. Beşiktaş, geçen yıl İnönü Stadı’ndaki her maçta ıslıklanıyor, protesto ediliyordu. Bu sezon mağlup olsak bile alkışlanıyoruz. Demek ki, doğru yoldayız. Taraftar yaptığımız işleri beğeniyor."

kaynak:hürriyet

İstikrar Başarıyı getirir İnşaall kalır ve Başarı zaten gelecektir...

B E Ş İ K T A Ş

BEŞİKTAŞIM SeN BaNa BaBaMDaN KaLaN MiRaS DeĞiL oĞLuMa oLaN BoRCuMSuN...
lonely19 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2006, 03:31 PM   #2
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

saolasın
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı