![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onları sokaklarda görmek istemiyorum
Toygun ATİLLA ![]() Hukukçular Birliği en son yazar Elif Şafak’ın Türklüğü aşağıladığı iddiasıyla Türk Ceza Kanunu’nun 301. Maddesi’nden suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusu dava konusu olunca grup yeniden Türkiye’nin gündemine girdi. Avukat Kerinçsiz’in başkanlığını yaptığı Hukukçular Birliği adlı grup, herkesi "Milli Göreve Çağrı" bildirisiyle Beyoğlu Adliyesi’ne çağırdı. Çağrı e-posta zinciriyle de yapıldı. Birliğin internet sitelerindeki yazıda da "Etnik azınlıkçıların, bölücülerin, AB ve ABD muhiplerinin, mütareke aydınlarının, neo-liberallerin yeni seçtikleri prensesleri Elif Şafak olmuştur" denildi. ÖNLEM ALINACAK ![]() Başbakan Erdoğan’ın "Bunları sokakta görmek istemiyorum" talimatıyla harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olağanüstü önlemler aldı. Emniyet yetkilileri, davaya taraf olan avukatların dışında hiçbir avukatın mahkeme salonuna alınmayacağını söyledi. Geçen yıl Orhan Pamuk’a Şişli Adliyesi’nin önünde yumurtalı ve küfürlü saldırı yapılmıştı. Yine yazar Perihan Mağden’e halkı askerlikten soğutmak suçlamasıyla açılan davanın duruşmasında yaşananlar da Türkiye’yi zor durumu sokmuştu.
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() sen sıkma canını tayyep onlar bi yolunu bulur !
vatan haini olucan yazı yazıcan vatanıma birde vatanımın polisi korucak seni yok öle yazmayı biliyosan bu milletten kendini kendin korucaksın |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2010 model BMW 5 sokaklarda | winstoon007 | Haberler & Yenilikler | 0 | 04-03-2009 11:49 AM |
Seni izliyorum sokaklarda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 03:31 PM |
''Sokaklarda yabancı dillerden geçilmiyor'' 26 Eylül 2007 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2007 05:58 PM |
Belediyede at cambazı istemiyorum 9 eylül | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-09-2007 10:17 AM |