![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1410
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar ebn birini seviyorum bilmiyorum bu konuyu burdamı açmalıyım amam bana yardım edip akıl vermenizi istiyorum herşey güzel başladı 4 5 gün sonra eski kız arkadaşını unutamdıgını söyledi oşehir dışında (kız) onu sevmiyorum ama unutamıyorum keşke karşıma 6 ay sor çıksaydın dedi veya ilk sen çıksaydın bana zaman ver dedi bana aşkım derdi yani sevgisini hissetttim ama şimdi arıyo gene isten ayrılmak istedim ama gidersen bende giderim dedi sen olmasan gelmek istemiyorum dedi yani ebni kaybetmek isteiyo yerin dibine girsen bulurum dedi zaman verdim sizce ne yapmalıyım çok sıkıldım bu işten
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Afrİkaya Yardim Edİn | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-22-2007 11:39 PM |
Yardim Edİn LÜtfen Yardiminiz Fİkİrlerİnİz | akorenli | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-04-2007 11:17 PM |
İDDAAYA Dava Acmayı Dusunuyorum Sızde bı okuyun bana yardım edın... | Tommy22 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 01-10-2007 04:09 PM |
Allahini Seven Bana Yardim Etsin... | saidkaradas | Eskiler (Arşiv) | 8 | 10-02-2006 11:01 PM |