www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-21-2006, 04:20 PM   #1
yunuss48
Daimi Üye

yunuss48 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 102
Üye No: 11794
İtibar Gücü: 1540
Rep Puanı : 5598
Rep Derecesi : yunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond reputeyunuss48 has a reputation beyond repute

Bir fotoğraf üzerinden bu kadar çok senaryo yazılmasına şaşıran Alex, son kararını açıkladı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, ''Fenerbahçe'de mutluyum, gitmeye de hiç niyetim yok'' dedi. Alex, son günlerde hakkında çıkan ''Huzursuz, endişeli, mutsuz'' şeklindeki haberlere sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yanıt verdi. Brezilyalı futbolcu, kendisinin her fırsatta Fenerbahçe ve Türkiye'de mutlu olduğunu söylediğini, ama nedense insanların kendisinin bu sözlerine karşın böyle haberler yayınlamakta ısrar ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''İstanbul'a geldiğimden bu yana aralıklı olarak hakkımda Fenerbahçe'de mutsuz olduğum yönünde haberler çıkıyor. Ben Fenerbahçe'de ne kadar mutlu olduğumu söylesem de basın için bunun bir anlamı olmuyor. Çift idman yapıp yorulduğumuz günlerde sahada dinlenmek için oturduğumuzda bile artık bunu 'mutsuz' veya 'gidiyor' olarak yorumluyorlar. İdman sonrası yorgun olduğum için oturduğum sırada çekilen bir fotoğrafımın üzerine yüzlerce senaryo yazıldı.

Bir fotoğraftan bu kadar yorum çıkarılabileceğini ilk kez burada gördüm. Keşke gelip bana sorsalardı. Gerçi ben her defasında Fenerbahçe'de ne kadar mutlu olduğumu ve en az 2 yıl daha Fenerbahçe'de olduğumu söylüyorum, ama nedense buna aldırış edilmiyor. Ben yine de tekrarlayayım: Fenerbahçe'de mutluyum, gitmeye de hiç niyetim yok.''

Alex de Souza, dün kendisine ait ''www.alex10.com.br'' adresli internet sitesinde yaptığı açıklamada ise geleceğiyle ilgili kararı önümüzdeki ocak ayında vereceğini vurgulayarak, ''Ya burada devam edecek, ya Avrupa'dan bir kulübe gidecek, ya da tekrar Brezilya Ligi'nden bir takımla anlaşacağım'' ifadelerini kullanmıştı.
Old 09-21-2006, 06:06 PM   #2
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

eyw...
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı