www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-24-2006, 10:48 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Cüneyd Zapsu’dan Fiskobirlik açıklaması / 24 eylül

Cüneyd Zapsu’dan Fiskobirlik açıklaması

Cüneyd Zapsu, geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, medya organlarında eski Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Erdem’e atfen yapılan haberleri değerlendirdi.

Zapsu, şunları kaydetti: "Bazı yazılı ve görsel medyada Fiskobirlik eski Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Erdem’e atfen ’Cuneyd Zapsu fındığı gizlice bana sat dedi’ şeklinde ifadeler çıkmıştır. Öncelikle Sayın Salih Erdem’in bu şekilde bir beyanat vermiş olabileceğine ihtimal dahi vermek istemiyorum. Ayrıca kendisinin bu ifadeleri kullanmadığına ilişkin ilgili haberleri yalanlayan bir açıklama yaptığını da biliyorum. Benim dahi elime ulaşan bu açıklamanın söz konusu asılsız iddiaları yayınlayan gazete ve televizyonlar tarafından hiç dikkate alınmamış olması tekzip ve düzeltme hakkının ihlali olduğu gibi meslek ahlakı açısından da esef vericidir. İddiaya konu olan görüşme 2006 Şubat ayı sonunda olmuştur. Eğer iddia edildiği gibi bir ’Ahlaksız’ teklifle gelmiş olsaydım herhalde Salih Bey bunu aradan 7 ay geçtikten sonra açıklamazdı. Yine şayet böyle bir ’Ahlaksız’ teklif olmuş olsa idi, bunu medyada yer aldığı gibi 50 kooperatif başkanına götürüp tartışmazdı."

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı