![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1758
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Sadece Bana gel, sadece bana...Yillardir icinde sakladigin ve haykirmak icin biriktirdigin sevda sozlerinle gel.Ya da konusma,tek bir soz bile soyleme,suskunlugunla gel.Utangacligin,gucsuzlugun uzerini yalanlarla orttugun hatalarinla gel. Uyuyamadigin butun uykulari,usudugun kis sabahlarini,bunalarak gecirdigin butun aksamlari,seni yatagindan sicratan kabuslarini topla oyle gel. Arzuladigin ama erteldigin ne varsa hepsini alip gel Ben kosulsuzca sevmeye hazirim seni. Sorgulamadan, yargilamadan, degistirmeye calismadan sevmeye hazirim.Hayati seninle yeniden kesfetmeye,seninle yasanacak sevdanin isimsiz neferi olmaya hazirim. Gel ve saril bana.Bu sahte hayatlarin ortasinda inandigim tek gercek sen ol.Suc ortagim ol ask sucunu birlikte isleyelim.Bekleyisle tuketme beni.Gel ve saril,son bulsun kalabaligin ortasinda asirlardir suren korkunc yanlizligim. Vazgecilmezim olmak icin gel.Seni kaybetmekten oyle korkayim ki,dusuncesi bile titretsin yuregimi. Sen olmadan yasayamayacagimi bileyim,sen olmadan gececek bir gun bile yaralasin, acitsin kalbimi........... Bekleme artik gel.Baskalarinin asla goremedigi,bir tek benimle konusan icindeki o deli cocugu ortaya cikartmak icin gel.Korunmaya muhtac bir cocuk o,biliyorum.Korkma,kimsenin onu incitmesine izin vermem.Guven bana.Birine guvenmenin insanda yaratacagi o muthis huzuru duyarak gel. Gel ve agla.Bunca yil cektigin acilardan bir cirpida siyrilmak icin saril boynuma ve agla. Gozyaslarinla birlikte akip gitsin hepsi.Seninle aglarim ben de.Ben de siyrilirim,yuregimi somuren kimliksiz sevdalardan.Bir tek sana kalirim kendim olarak.Bir tek sana hicbir sey beklemeden sunabilirim benligimi. Sadece bana gel yar...karanlik odalarimi aydinlatmak icin sadece bana gel.Ben sevmeye hazirim seni... Sonsuza dek sevmeye..
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerine sağlık çok güseldi resmide çok beğendim
tesekkürler
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Mükemmel olmuş teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Meral Sadece Beni si. sadece bana sok diye bağrıyor(no rapid) | tirol2002 | Türk Video | 0 | 12-16-2009 07:14 PM |
Sadece Bana Gel... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 08:21 AM |
Bir resim kaldı sadece senden bana hatıra | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:35 PM |
Bana gel, sadece bana. | NEHİR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-23-2007 06:29 PM |
İnanılmaz Seksi..Acayip Kışkırtıcı bu..Bilmiyorum sadece bana mı öyle geldi!!! | KaRaYeL | Adult eski arşiv | 2 | 03-21-2006 05:48 PM |