![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Manisa'da düzenlenen Tadım Türkiye Kupası maçları öncesinde turnuvaya katılan Casa TED Ankara Kolejliler, Darüşşafaka, Efes Pilsen ve Tekelspor takımlarına başarılar dileyen minik sporcular oyucu ve antrenörlere çiçekler verdi.
12 DABO Manisa Antrenörü Sema Özer Tadım Türkiye Kupası’nın illerinde düzenlenmesinin mutluluk verici olduğunu belirtirken “Güzel bir organizasyon oldu. 12 DABO öğrencilerinin takımlara çiçek vermeleri, seyircilerin ve sporcuların alkışlamaları minik sporcuları heyecanlandırdı. 7 Ekim 2006 tarihinde başlayacak antrenmanlar öncesinde minik sporcular için ekstra bir motivasyon oldu. Manisa Atatürk Spor Salonu’na minik sporcular ile Tadım Türkiye Kupası takımlarının ele ele çıkması oyuncuları fazlası ile heyecanlandırıldı. Bizim için de organizasyonda yer almak büyük mutluluk oldu” dedi. Efes Pilsen Antrenörü Oktay Mahmuti’ye çiçek veren 12 DABO Manisa sporcusu Oğuzhan Kaplan oldukça heyecanlandığını vurgularken “Daha önceden sadece televizyonlardan izlediğimiz, başarılarından gurur duyduğumuz Efes Pilsen basketbol takımı ile sahaya el ele çıkmak benim için hayatım boyunca yaşayacağım unutulmaz anlardan biriydi. Oyuncularla aynı heyecanı yaşamak, büyük bir seyirci karşısına çıkmak benim için mutluluk verici oldu. Ayrıca arkadaşlarım arasından Oktay Mahmuti’ye çiçek vermek üzere görevlendirilmem beni fazlası ile gururlandırdı” dedi. 12 DABO Manisa bayan sporcularından Tuğçe Soykan ise yaptığı açıklamada “Japonya’da düzenlenen 2006 Dünya Şampiyonası’nda televizyonda izlediğimiz basketbol yıldızlarını karşımızda görmek bizler için büyük mutluluk oldu. Antrenmanlarda çalışarak onlar gibi olmak istediğimiz oyuncularla birlikte sahaya çıktık. Onların imzalarını aldık. Oyunculardan aldığım imzalı resimler odamı süsleyecek. Bu yüzden çok mutluyum” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bir dünya istiyorum çiçeklerle bezenmiş | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:22 PM |
Milli Takımı Büyükelçi karşıladı | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 05:05 PM |
Audi, Spengler'ı anlayışla karşıladı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2007 10:34 AM |
12 DABO Heyeti Konya'da | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 04:50 PM |
Çiçeklerle gelen alerji | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-19-2006 03:15 AM |