![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3169
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ziya Doğan, kondisyon açığı nedeniyle 15 günlük arada izin vermediği oyuncularıyla dün bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, “Sizi yoruyorum ama geleceğimiz için bunları yapmamız gerekli” ifadesini kullandı.
Kondisyon düşük Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, lige verilen arada oyuncularına nefes aldırmıyor... Futbolculara uyguladığı testin ardından kondisyonlarının alt düzeyde olduğunu gören Doğan, dün Bordo-Mavili oyuncularla bir toplantı yaparak çalışmaları neden çok sıkı tuttuğunu açıkladı. Yaptıkları antrenmanların gerekliliğine işaret eden tecrübeli hoca, “Sizi yoruyorum ama bunları yapmamız gerekli. Önümüzdeki haftalarda bu çalışmalarımızın sonuçlarını görünce bana hak vereceksiniz” dedi. ‘Böyle devam edin’ Toplantıda öğrencilerine bir süre daha yüksek tempo uygulamaları gerektiğini söyleyen Ziya Doğan, “Bu yüksek tempoda çalışırken kendinize de dikkat etmelisiniz. Sakatlık yaşamanızı istemiyorum. En ufak sorununuzda bana gelin ve anlatın. Bu takım ligin sonunu zirvede tamamlayabilecek bir kadroya sahip. Hepiniz, kendinizi ispatlamış isimlersiniz. Ancak büyük hedefler için çok çalışmalıyız. Şu anki çalışmalarınızdan memnunum ve böyle devam etmenizi istiyorum” diye konuştu. Doğan’ın yüzü güldü Sakat olan Ufukhan ve Celaleddin’in durumlarının iyiye gitmesi ve form tutması, Ziya Doğan’ın yüzünü güldürdü. Ameliyat olan Yattara’nın da ilk devreyi kapatmasının ardından sağ kanada oyuncu bulmakta zorlanan Doğan’ın hazır olması halinde Ufukhan’ı oynatabileceği belirtildi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nevruz için gizli zirve | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 07:15 PM |
Her şey zirve için | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 01:56 PM |
08/14/07 - Irak büyük zirve için hazırlanıyor | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 11:01 AM |
Dev zirve! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2007 05:53 PM |
Dörtlü zirve | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2006 09:28 AM |