![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AKP’liyim diye ihale almasın mı?
Döneminizde "Ali Dibo" kavramı oluştu. Anadolu illerinde diyelim küçük bir yerde, siz orada ağırlıklı bir esnafsınız. Ve bu esnaflığınız nedeniyle bir partide de göreviniz var. Sizinle zaten daha önce de devletin alışverişleri oluyor. Şimdi bu alışverişlerde hemen "Efendim bak oradaki tüpçüden gidip tüp alıyorlar" veya "İnşaat malzemelerini gidip oradan alıyorlar." En uygun fiyatı o veriyor da, onun için oradan alıyorlar. Yani o zaman akla şu geliyor. AK Partiliyim diye artık devletin hiçbir ihalesine girmeyecek miyim? Daha önce giriyordum, şimdi girmeyecek miyim? Yani AK Partili zenginler yaratıldığı iddiasını genel bir doğru olarak kabul etmiyorsunuz? Bu bana çok çirkin bir yaklaşım olarak geliyor. Kalkıp da affedersiniz 10 milyarlık, 15 milyarlık ihaleleri diline dolayıp da AK Parti’yi gölgelemek çok çirkin, çok yanlış bir şeydir. Bunların içinde yanlış yapanlar yok mudur, şüphesiz ki vardır. Bazılarını partimizden ihraç etmişizdir. Bazıları kendileri ihraç edileceğini anlayınca istifa etmişlerdir. Kaldı ki 3200’ü aşkın belediyeden 1700 küsur belediyenin AKP’li olduğunu düşündüğümüz zaman, bunun yüzde yüzünün tertemiz, sapasağlam olduğunu iddia edersek yanlış olur.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
*Ben Türkiye’liyim* | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-25-2007 11:38 PM |
Anavatan ruhen ve resmen bitti artık CHP’liyim / 7 haziran | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-07-2007 04:06 PM |
CZCOMBO DA KEKURİYİ SEÇİP ALMASI, kekuri düşürmek istiyom ama başka item almasın diye | erturk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-14-2007 06:02 PM |
Atatürk’ü unutmayın cami çok diye Türkiye’yi İslam ülkesi görmeyin / 22 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 01:45 AM |
Tofaş Türkçe diye bastırdı ama D200 ’Linea’ oldu / 20 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2006 02:16 AM |