![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bush: Irak’ta üç bölgeye karşıyım
ABD Başkanı George Bush, Irak’ın üç özerk bölgeye bölünmesine kesinlikle karşı olduğunu söyledi. Bush, Amerikan Fox News televizyonuna demecinde, Irak’ta üç özerk bölge kurulması durumunda bunun, hem Sünnileri Şii radikallerle yarışma ortamına sokacağını hem de Kürtlerin Türkiye için sorun yaratacağını kaydederek bu durumda da bölgede şimdikinden çok daha büyük bir karışıklığın çıkacağını belirtti. Bush, Irak Başbakanı Nuri el-Maliki ile önceki gün yaptığı telefon görüşmesine ilişkin bilgi verirken "Bölünme durumu daha tehlikeli hale getirir. Başbakan El Maliki de aynı şekilde düşünüyor" dedi. Bush, Irak petrolü konusunda da "Ben, petrolün halka ait oluğuna inanıyorum ve Iraklıların bunu anladığı ölçüde, petrol ülkenin birleştirilmesine yardım eder" dedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Petrolde ’Kuzey Irak’a müdahale’ rekoru / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:25 AM |
Türkiye’den Irak’ın ’su pazarlığı’na ret / 30 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-30-2006 02:42 AM |
’Bush’u öldürün’ diyen öğrenciyi ajanlar sorguladı / 15 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-15-2006 02:17 AM |
Condi Irak’ta Irak bayrağı nerede / 7 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2006 01:45 AM |
Bush’tan Kerkük’e özel statü istedi / 3 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2006 01:51 AM |