www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-26-2006, 02:02 PM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3001
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Seri katilin babası: Oğlum asılmalı / 26 ekim

Seri katilin babası: Oğlum asılmalı

Fuat KARS- Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)

Bursa’da arkadaşı Yiğit Bekçe ile yaptıkları seri cinayetlerden tutuklanan Mehmet Karahasan’ın babası Osman Karahasan, “Düşündükçe çıldırıyorum. Masum olan o kişileri öldüren oğlumun asılmasını istiyorum. Bir baba için en acı istek herhalde budur. Keşke cinayetlerden sonra intihar etseydi” dedi.

Baba Karahasan, can güvenliklerinin bulunmadığını belirterek savcılıktan koruma isteyeceklerini belirtti.

Bursa, Sakarya, İzmit, Mersin ve Ankara'da 7 kişiyi arkadaşı Yiğit Bekçe ile öldürdükten sonra yakalanan Mehmet Karahasan’ın babası Osman Karahasan, yaşanan olaylara inanamadığını söyledi. Düşündükçe çıldırasının geldiğini dile getiren baba Osman Karahasan, “Çok acı bir olay. Masum olan 7 kişiyi katlettiler. Onlar ekmek parası için uğraşıyorlardı. Suçsuzdular. Hiç yere öldürüldüler. Geride yetim, dul kadın bıraktılar, ideallerine ulaşamadılar. Bundan daha acı bir olay olamaz” dedi.

Günlerdir uyumadığını dile getiren Osman Karahasan, “Mehmet’in ve Yiğit’in asılmasını istiyorum. Bunlara bu ceza yakışır. Bir baba için de herhalde bundan daha acı bir istek olamaz. Ama onlar bu cezayı hak ettiler. Mehmet’ten utanıyorum. Keşke cinayetlerden sonra intihar etseydi” diye konuştu. Ölenlerin yakınlarından oğlu adına bir kez daha özür dileyen Osman Karahasan, “O masum ve zavallı insanların anne, baba, eş, çocuk ve akrabalarına başsağlığı diliyorum” dedi.

CAN GÜVENLİĞİM YOK

Yaşanan bu olaylardan sonra eşinin, çocuklarının ve gelininin haklı olarak korktuğunu belirten Osman Karahasan, Yalova Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak güvenlikleri için tedbir isteyeceklerini sözlerine ekledi.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı