![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Turkcell Süper Ligi’nde bugün Sakaryaspor’u ağırlayacak Beşiktaş’ta, teknik direktör Jean Tigana futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.
Futbolcularıyla bir toplantı yapan Fransız teknik adam, rakiplerinin çok dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu belirterek, "Sakaryaspor puan cetvelindeki yerini hak eden bir ekip değil. Düşme hattında olmaları sizi yanıltmasın. Oynadıkları her maçta sayısız gol pozisyonuna girdiler ama atamadılar. Sahada iyi mücadele etmezseniz kötü bir sürpriz yaşayabiliriz" dedi. Ligdeki son 4 maçını kaybeden rakiplerinin peş peşe 5. yenilgilerini de almaları durumunda iyice karışacağını ve belki de teknik direktör değişikliğine gideceğini hatırlatan siyah beyazlıların çalıştırıcısı sözlerine şöyle devam etti: "Bugün ligdeki en zor maçımızı oynayacağız. Çünkü rakibimiz bize karşı kaybetmemek için varını yoğunu ortaya koyacak. Biz de onlar kadar iyi savaşıp, UEFA Kupası'ndaki D.Bükreş deplasmanına moralli gitmeliyiz." Sakaryaspor'u önceki maçlarından topladığı bilgilerle detaylı biçimde analiz eden ve çıkardığı sonuçları toplantıda futbolcularına da aktaran Tigana, özellikle M'Bayo ve Cangele'ye boş alan bırakılmamasını istedi. Bu iki oyuncunun da ne zaman ne yapacağı belli olmayan isimler olduğunu vurgulayan Tigana, galibiyet serisini 3 maça çıkarmalarının önemini anlattı.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() hımmokudum ama fazla bısey anlamadım saol paylasım ıcın
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() şu sakarya maçına bile en zor maçımız diyosa ben sadece yuh derim
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Keçeli: "En önemli maçımız.." | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 04-21-2010 06:52 PM |
tigana " gece rahat uyuyorum" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-16-2006 04:18 PM |
Tigana:"Hedefimiz yedi puan" | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-06-2006 02:09 PM |
Polat: "Kader maçımız değil ama..." | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-17-2006 04:37 AM |
Burak, "Tigana benim için büyük bir şans" | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-02-2006 01:33 PM |