![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Neden bu kadar dağıttın yatağımı? Bıraksan,düzenli kalsa...idi... Jilet gibi,tertemiz örtülerle kaplamıştım halbuki Şimdi dağınık.Örtülerimi gözlerime örtüp gitmişsin. Hijyenik kokular yok artık üstündeSen kokuyor.Kokunu unutmuşsun üstümde!Ben kokuyor.Gelir gelmez söküp aldın ya ben'liğimden...Hijyen kokmuyor.Sen ve ben kokuyor. Neden dağınık bıraktın yatağımı? Çarşaf,sen gelmeden önceki gibi...Soğuk! Sıcaklığını alıp gitmeseydin yâr!üşüttün beni... Sabahtan koyduğum pak çarşaf değil altımdaki.Yorgun...Üşümüş... Üstünden bir 'sen' geçmiş,kolay mı? Şiddetine,hışımına kurban olmuş. Şiddetine bağlanmış. Seni yatağıma bağlamış o çarşaf... Yastığım,üzerinden tarihler geçmiş gibi... Ağır-aksak durmakta şimdi,arkamda,... Yorgun... Lâkin,başına yuva olmaktan mutlu. Ama kıskanmış.Göğsümde saatlerce,daha çok uyudun diye... Sahi,yatağımı neden bu kadar dağıttın? Öznesi "biz" olan sevişme(ler) eylemine ilk halkayı ekledi(-k). Neden bu denli dağınıksın? Neden dağınık bıraktın yatağımı? Çok mu soru sordum? Perdelerim sonuna kadar açık,gözlerim,gece gözlerini hatırladığım zifiri'de şimdi.Fecri bekliyorum toparlanmak için... Yatak çıplak,ben baştan aşağıya...Yalınayak.... Dağınıklığına bir bedel isteseydim yalınlığın olurdu! Üzerini kuşanmadan görmek seni,en yalınına ulaşmak,en tepedeki meyveye uzanıp tatmak gibi... Kucağımda son dudak izlerin,koynumda gölgen... Neden dağınık bıraktın yatağımı?Neden bu kadar hırpaladın beni?Gölgem,gölgene sığınsa gece vakti,Son zerrenin tadına koşsam,çeksen yine kendine beni... Kaçsam,kovalasanYakalansam... Kurşun gibi vursan beni,çıkmamacasına en derinimden...Ben'liğime sen karıştırıp uyusam,yine gölgende uyansam...Perdeleri seninle açsam,seninle kapatsam ışıkları... Nice atlaslar çizsek,yaşam çizgilerimizle,senin terinle... O zaman... İstediğin gibi dağıt yatağımı yâr! Bırak,dağınık kalsın! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Perdelerim sonuna kadar açık,gözlerim,gece gözlerini hatırladığım zifiri'de şimdi.Fecri bekliyorum toparlanmak için...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() heyyt be serdarıma bak :biggrin:
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ay bende neden dagıtıyorum odamı yazınca baslıkta dedım kesın tuba benım odanın resımlerını cektı verdı nete rezıl oldum sonra bı baktım deeell mıss oh be rahatladım saolsınzzz
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 126 Thanked 107 Times in 63 Posts
Üye No: 20072
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 5360
Rep Derecesi :
|
![]() ellerine salıkk kardeşş bu şiir bana bir cok anımı aklıma getirdi saolasınn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyorsun ki neden bu kadar karamsarsın? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 04:11 PM |
Bu Kadar Acı Neden? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 10:44 AM |
neden bu kadar sakat var | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-07-2006 02:54 PM |
Erkekler neden bu kadar garip? | pinkflower_15 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-29-2006 06:16 PM |