www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-04-2006, 09:10 PM   #1
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute
Varsayılan Ümit Özat "Üzüldüm ancak yılmadım, çalıştım!"

Son maçlarda yedek kulübesinde yer alan kaptanımız Ümit Özat, bugün Gaziantep maçına başlandığında yine kulübedeydi...Ancak karşılaşmanın 38. dakikası hem onun hem de maçın dönüm noktası oldu… Oyuna dahil olduktan sonra iki önemli atağı kesen Ümit Özat, ikinci yarının hemen başında Appiah’a çıkardığı top ile perdeyi aralayan isim oldu… Kaptan ikinci golde de Alex’e öyle bir orta çıkardı ki sambacı yükseldi ve takımını tekrar öne geçirdi…

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu, Gaziantepspor karşısında oyuna sonradan girdiğini ve elinden geleni yaptığını belirterek, ``6 yıldır Fenerbahçe`deyim. Son haftalarda forma bulmakta zorlanıyordum. Bu duruma üzülmedim değil, ama hocanın tercihidir. Oynayamamak tabii ki beni üzdü.. Yedek kalabilirim ama pes etmek karakterimde yok… Çok sıkıntılı günler geçirdim. Ama çalışarak bunları aşacağımı biliyordum. Ben buralara çalışarak geldim, çok çalışarak bunları atlattım... Uğur ben yedekteyken iyi oynuyordu… Ama ben sadece sol bek oynayan bir oyuncu değilim. Bu nedenle her zaman hazır olmak zorundayım…”

Geçen haftaki Vestel Manisaspor maçının doğum gününe rastladığını, o maçta oynamayı çok istediğini ifade eden Ümit, ``İçimde bir doluluk vardı. Bir patlama yapmalıydım. Eğer şans bulsaydım, Vestel Manisaspor maçında da bir şeyler yapabilirdim`` diye konuştu.

Maçtan sonra hakem Cüneyt Çakır ile aralarında geçen diyaloğun sorulması üzerine Ümit, ``Benim eskiden beri hakemlerle dostluğum var. Cüneyt Çakır bana `20 dakika sana yetti` diye bir övgüde bulundu. Ben de ameliyat olan kız kardeşinin durumunu sordum`` diye açıklama yaptı.

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
TRuStWoRtHy® (11-04-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı