www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-08-2006, 04:55 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3173
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Yanlışlıkla ikisi de hentbolcu oldu !

Ankara'da yaşayan aynı yumurta ikizleri Seda ve Eda Maden (21), beden eğitimi öğretmenleri tarafından karıştırılınca ikisi birlikte hentbolcu oldu.

Gazi Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı'nda oynayan Seda Maden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hentbola 12 yıl önce ilkokul 3. sınıfta başladıklarını söyledi.

Beden eğitimi öğretmeninin okul takımına 3 kişi seçmek için sınav yaptırdığını anlatan Seda, ''Ben koştum ve kazanmam gerekiyordu. Fakat öğretmen karıştırıp kardeşim Eda'yı seçti. Ben tekrar koşmak zorunda kaldım ve yeniden seçildim. Kardeşimin yerine de ben koşmuş oldum. O günden sonra ikimizin elinde top var'' dedi.

Beden eğitimi öğretmeniyle ilgili, ''İyi ki karıştırmış. Şimdi ikimizde sporcuyuz ve hep aynı takımlarda oynuyoruz'' diyen Seda, kardeşi Eda'nın ise ablalık yapmaya çalıştığını fakat bunu kabul etmediğini söyledi. Hedeflerin Avrupa'da oynamak olduğunu belirten Seda, şunları kaydetti: ''Hentbola kardeşimle birlikte başladım. Hep aynı sınıflarda eğitim gördük. Şu an Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Teknolojisi Yüksek Okulu Spor Bilimleri Rekreasyon Bölümü birinci sınıftayız. Buraya milli sporcu kadrosundan yerleştik. Küçükken maçlara çıkarken bizi çok karıştırırlardı. Aynı takımda olmanın bizim için zorluğu yok. Aksine avantaj sağlıyor. Maçlarda daha iyi anlaşabiliyoruz. Baktığımda, kardeşim ne yapacağımı anlıyor ve o yöne koşuyor.'' Eda ise aynı yumurta ikizi olmaları nedeniyle insanların daha çok aralarındaki bağı merak ettiklerini ifade etti.

Paylaşım ve düşüncenin aralarında çok fazla olduğunu belirten Eda, ''Birimizin bir yeri acıdığında, diğerimizde de acı olduğu düşünülüyor. Fakat böyle bir durum olmuyor. Eğer Seda maçta düşer ve bir yeri acırsa, ben yanıma gidemiyorum. Çünkü gidersem ağrı değil ama psikolojik olarak etkileniyorum ve aynı bölgemi acıtıyorum'' dedi.

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı