![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş’ın Fransız Teknik Direktörü Jean Tigana, Antalyaspor maçında ilk 11'de oynattığı Gökhan Güleç'i yedek soyundururken, Sivasspor karşsında İbrahim Akın'a forma verdi. Genç futbolcu daha önce ligde 8 karşılaşmada sonradan oyuna girmiş ve ilk 11'de sahaya hiç çıkmamıştı.
Fransız teknik adam savunmada değişiklik yapmayıp Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve İbrahim Üzülmez'i bu alanda görevlendirdi. Tigana, Koray, Serdar, Kleberson ve Ricardinho'ya da orta alanda şans tınırken, Bobo'yu forvette, İbrahim Akın'ı da Brezilyalı futbolcunun arkasında oynattı. NOBRE KADRODA Siyah-beyazlılarda, Sakaryaspor ile yapılan Turkcell Süper Lig maçında sakatlanan Mert Nobre, 1 hafta aradan sonra kadroya alındı. Antalyaspor maçında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Nobre, Sivasspor maçında yedek kulübesinde yer aldı. Brezilyalı futbolcu, karşılaşmanın 33. dakikasında sakatlanan vatandaşı Bobo’nun yerine oyuna dahil oldu. Bu arada siyah-beyazlıların yedek kulübesinde Nobre ve Gökhan Güleç'in yanısıra Murat, Burak, Baki, Fahri ve Mustafa Doğan oturdu. ECEVİT UNUTULMADI Beşiktaşlı taraftarlar, Beşiktaşlılığı ile bilinen ve bugün toprağa verilen eski başbakanlardan Bülent Ecevit'i unutmadı. Kapalı tribünde ''Halkçı Ecevit, halkın takımı Beşiktaş'' yazılı pankart açılırken, maç öncesi Ecevit için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sırasında taraftarlar, ''Halkçı Ecevit'', ''Türkiye laiktir laik kalacak'' tezahüratları yapıp alkış tuttu.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 126 Thanked 107 Times in 63 Posts
Üye No: 20072
İtibar Gücü: 1492
Rep Puanı : 5360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bana biri anlata bilirmi neden 2 forvet oyna alıpta bobonun arkasında oynatıyo bir diyerini ben anlamıyorum bana biri anlatırsa sevinecem
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taraftar akın akın | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2007 11:19 AM |
ibrahim akın | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-01-2006 07:01 PM |
ibrahim üzülmez | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-23-2006 07:51 PM |
Japonlar akın akın gelecek | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-10-2006 01:29 AM |